La Guàrdia Civil deté a una persona per intent d’homicidi a Canals

Post també disponible en: Castellano

La víctima es trobava en la via pública amb el cap, totalment, precintada amb cinta de cel·lofana des del front fins a la barbeta i sense poder respirar

Els agents van aconseguir descobrir que l’autor va accedir a l’habitatge de la víctima, que vivia sola, situada a Canals, i la va esperar, pacientment, fins que va arribar a la seua casa

Els facultatius mèdics van poder confirmar que la víctima havia patit un infart de miocardi a conseqüència de la situació que havia viscut

La Guàrdia Civil de Canals, en el marc de l’operació “DASER”, ha detingut a un home de 39 anys, de nacionalitat espanyola, per un delicte de temptativa d’homicidi, detenció il·legal, robatori amb violència i intimidació i violació de domicili en el municipi de Canals.
L’operació va començar l’any passat, quan la Policia Local de Canals va informar la Guàrdia Civil que havia sigut requerida, per uns veïns de la localitat, perquè hi havia un home d’avançada edat, que es trobava en la via pública, emmanillat i emmordassat. La víctima, de 88 anys, tenia el cap, totalment, precintada amb cinta de cel·lofana des del front fins a la barbeta. Li havien introduït un mocador en la boca i no podia respirar. Els signes d’ofegament eren més que evidents. 

Entre diversos agents de la Guàrdia Civil de Canals i de la Policia Local del mateix municipi, van alliberar la víctima. Va ser atés pels serveis mèdics i, posteriorment, traslladat a un hospital. Els facultatius mèdics van poder confirmar que, aquest home, havia patit un infart de miocardi a conseqüència de la situació que havia viscut.
Al llarg d’aquesta investigació, els agents van aconseguir descobrir que l’autor va accedir a l’habitatge de la víctima, que vivia sola, situada a Canals, i la va esperar, pacientment, fins que va arribar a la seua casa. Després, la va reduir, va lligar, li va robar la seua targeta de crèdit i el va obligar al fet que li facilitara el número d’identificació personal. A continuació, va emmordassar a la víctima i va fugir de la casa. La persona major, al límit de les seues forces, va aconseguir eixir del seu domicili i els veïns van telefonar a la Policia Local de la localitat. 
Finalment, el 10 de gener, agents de la Guàrdia Civil de Canals van procedir a la detenció d’un home de 39 anys, de nacionalitat espanyola, per un delicte de temptativa d’homicidi, detenció il·legal, robatori amb violència i intimidació i violació de domicili en el municipi de Canals.
Les diligències han sigut entregades en el Jutjat de Primera Instància i Instrucció Número 3 de Xàtiva i s’ha decretat l’ingrés a la presó del detingut.

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*