Sanitat inicia les obres per a la instal·lació d’un nou TAC a l’Hospital de Requena

Post també disponible en: Castellano

Està previst que les obres finalitzen a la fi de juliol perquè el TAC puga posar en funcionament durant el mes d’agost.

Es tracta d’un equip de tomografia computada tipus 2 valorat en 577.170 euros.

Les obres per a la seua instal·lació suposen una inversió de 30.000 euros
La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha iniciat les obres per a la instal·lació del nou TAC de l’Hospital de Requena, que es realitzaran durant el mes de juliol amb l’objectiu que el mes d’agost entre en funcionament el nou equip.

L’adquisició d’aquest equip de tomografia computada tipus 2 V4, valorat en 577.177 euros, s’emmarca en els projectes finançats amb fons de recuperació Next Generation EU -Mecanisme per a la Recuperació i Resiliència- per a la Inversió en equips d’Alta Tecnologia del Pla INVEAT.

Així mateix, Sanitat ha realitzat una inversió de 30.000 euros per a dur a terme les obres necessàries a l’Hospital de Requena que permeten la instal·lació del nou TAC. En aquest sentit, durant les obres i fins a la posada en funcionament del nou equip, les proves que es precisen es realitzaran a l’Hospital General Universitari de València.

L’adquisició d’aquest equipament d’alta tecnologia permetrà oferir als pacients del departament de salut de Requena una millor atenció sanitària, ja que el nou TAC suposarà una millora en la capacitat diagnòstica amb un índex d’irradiació menor.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*