Tornen els festejos taurins a Xest

Post també disponible en: Castellano

L’Ajuntament de Cheste ha decidit reprendre els festejos taurins en la present festa de la Verema després de l’anunci de la Generalitat Valenciana donant llum verda a la seua celebració. 

Els actes començaran dimecres que ve 13 d’octubre i l’Ajuntament i la penya taurina de Cheste i els ramaders, al costat de la Policia Local, estan ultimant els detalls per a aplicar el protocol marcat.

“La Generalitat torna a permetre un altre dels esdeveniments característics de les nostres festes, les entrás de bous i cavalls, un acte més que torna al carrer Chiva i una autorització que arriba just a temps per a aquesta edició 2021. Cheste serà un dels primers pobles en els quals tornen les vaquillas i el bou de la corda”, apunta l’alcalde, José Morell. “Vam estar en la II Trobada de Municipis Taurins estudiant amb Conselleria els protocols que serien necessaris i ens hem coordinat a nivell local amb els representants taurins i la policia per a aplicar-los amb totes les garanties”.

La setmana taurina inclourà entrás de bous, una entrá de bous amb cavalls, bous en plaça, Gran Premi, i bou embolao del 13 al 17 d’octubre i, a més, el dissabte 23 se celebrarà bou en corda.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*