Tornen les Escoles Esportives Municipals d’Utiel amb noves activitats

Post també disponible en: Castellano

Cita prèvia per a inscripcions a partir de l’1 de setembre en Consergeria de l’Ajuntament d’Utiel o en la web municipal (Reserves Instal·lacions Esportives)

Les inscripcions es formalitzaran des del 6 de setembre en l’Oficina d’Esports i les Escoles Esportives començaran el 4 d’octubre.

Les Escoles Esportives Municipals d’Utiel arrancaran el pròxim 4 d’octubre amb tot llest per a realitzar una pràctica esportiva segura i una àmplia programació que abasta modalitats per a tots els públics: Pilates, ioga, bàsquet, futbol sala, multiesport, ciclisme, gimnàstica rítmica, terapèutica etc. i noves incorporacions com a voleibol i Txikung.
Les inscripcions s’obriran el pròxim 6 de setembre i serà necessari agafar cita prèvia en la pàgina web de l’Ajuntament d’Utiel en l’apartat “Reserves Instal·lacions Esportives” o en el taulell de la Consergeria de l’Ajuntament a partir del dimecres 1 de setembre .
Una vegada reservada la cita, hauran de dirigir-se a l’oficina del Servei d’Esports el dia i hora indicats amb puntualitat per a evitar aglomeracions (a partir del 6 de setembre).
Igual que l’any passat, la forma de pagament es realitzarà exclusivament per domiciliació bancària (no es podrà abonar ni en l’oficina d’Esports ni en entitats bancàries) pel que els interessats/as hauran de presentar el número de compte el dia concertat per a la inscripció.
Programa d’activitats, descomptes i tarifes
La regidoria d’Esports, com en anteriors edicions, ha establit importants descomptes que augmenten d’acord amb el nombre d’activitats que se sol·liciten i als membres de la mateixa unitat familiar que participen i que poden aconseguir fins al 80% en el cas de famílies amb situació econòmica precària. 
A més, l’Ajuntament d’Utiel manté els convenis i acords amb els nombrosos clubs esportius del municipi que ofereixen una àmplia gamma d’activitats per a tots els públics i edats.
Informació completa en la web municipal www.utiel.es o contactant amb l’oficina d’Esports de l’Ajuntament d’Utiel ( 637 83 87 89 – deportes@utiel.es)

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*