L’Escola d’Estiu a Utiel i pedanies finalitza amb balanç positiu gràcies a la implicació de xiquets, familiars i monitors

Post també disponible en: Castellano

Al voltant d’un centenar de xiquets del municipi han participat activament en les activitats educatives i lúdiques organitzades per la regidoria d’Educació seguint en tot moment la normativa COVID.

Divendres passat finalitzaven les Escoles d’Estiu d’Utiel i pedanies en les quals han participat prop d’un centenar de xiquets i xiquetes amb un alt grau d’implicació i col·laboració en les activitats educatives i lúdiques programades.
La regidoria d’Educació reprenia enguany el servei de l’Escola d’Estiu Municipal adaptant la seua organització a l’actual situació COVID amb grups reduïts de màxim 10 persones i aplicació de normativa higienicosanitària i el balanç ha sigut molt positiu tenint en compte que no hi ha hagut cap incident ni s’han registrat contagis durant el seu desenvolupament.
Més de 90 xiquets i xiquetes d’edats compreses entre 3 i 12 anys han format part d’aquest servei educatiu per a la temporada estival tant a Utiel com en les pedanies de les Cases, Els Corrals i Les Cuevas.
El bon comportament de l’alumnat, la implicació dels familiars i la professionalitat de les monitores han sigut fonamentals perquè l’Escola d’Estiu s’haja desenvolupat amb normalitat en aquest període excepcional marcat per la pandèmia.
Entre les activitats realitzades han destacat els tallers de manualitats, així com la programació de jocs educatius i lúdics tant en les pròpies instal·lacions de les escoles municipals com en les diferents piscines on a més han pogut gaudir aquest estiu de divertides activitats aquàtiques.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*