Tot a punt per a la XV Fira de Comerç, Turisme i Ocupació de Bunyol en el recinte del Planell aquest cap de setmana

Post també disponible en: Castellano

L’Associació d’Empresaris i Autònoms de Bunyol i el Consistori el tenen tot preparat per a celebrar, després de dos anys de pandèmia, la tradicional Fira de Comerç, Turisme i Ús de la localitat. Serà com sempre en el recinte del Planell. No faltarà gastronomia, moda, entreteniment, jocs infantils, espectacles, concerts, discomóvil i sortejos.

La XV Fira Comerç, Turisme i Ocupació de Bunyol se celebra aquest cap de setmana en el recinte del Planell. En ella no faltarà des de les 19h del divendres, que és la inauguració oficial, concerts, espectacles, atraccions, gastronomia, degustacions, discomóvil, desfilada de models, jocs infantils, entreteniment, showcooking, tastos i sortejos. També es realitzarà la III Gala del Comerç, el dissabte a les 22h, per primera vegada, però que potser és un dels actes que puguen continuar realitzant-se en aquest cap de setmana, dedicat íntegrament al comerç i al turisme local. En aquesta edició es compta amb un total de 35 estands entre comerços i associacions. 

La inauguració, que es durà a terme demà divendres a les 19h, correrà a compte de la Banda Juvenil de l’Artística de Bunyol, acompanyant a la comitiva. Després d’això, a les 19.30h es podrà escoltar el Grup Instrumental del CIM l’Harmònica. Després de les intervencions dels representants polítics i empresarials de l’esdeveniment, lunch per als assistents, amb la col·laboració dels Hateros i del Bar Rosers.

Com tots els anys Ràdio Bunyol TV estarà en la fira, en directe, tant per ràdio com per televisió, acostant a tots els seus radiooients com es va desenvolupant tant la inauguració com els actes del dissabte al matí. La fira obrirà les seues portes el dissabte al matí a partir de les 11h, encara que els esmorzars populars, que compta amb la col·laboració de les Mestresses de casa Tyrius Bunyol, arrancarà a les 10h, i estaran fins a les 14h perquè tots els visitants puguen assaborir una rica barbacoa in situ. 

Durant el matí podrà gaudir-se d’activitats infantils, taller de cuina per a xiquets, tast d’olis de la comarca, showcooking i tast de cerveses. Després del migdia, ja a les 18h tornarà a obrir-se la fira amb activitats per a tots. Desfilada de moda, sopar Gal del Comerç, monòleg i discomóvil tancaran un gran dia. 

Pedro Rubio, president de l’Associació d’Empresaris i Autònoms de Bunyol, ha confirmat que després de realitzar amb molt d’esforç aquesta fira i, amb moltes ganes, a pesar que el nombre d’estands participants ha minvat, “creiem que serà molt completa, amb activitats per a tots els públics, i totes les edats, i amb la intenció de tornar a portar fira, diversió i molt comerç; tornar a gaudir del nostre poble i de donar a conéixer l’immens potencial amb el qual comptem”.

Per part seua, Jonquera Carrascosa, Alcaldessa de Bunyol, s’ha mostrat molt satisfeta per l’organització d’aquesta fira, que és la primera que organitza sent ella la responsable de l’àrea de Comerç i Indústria d’aquesta legislatura. “Comptem amb grans novetats com el Desafiament de Guerrers, que se celebra el diumenge en la localitat, passant per diverses zones naturals i superant grans dificultats. Tot un espectacle esportiu que tindrem ací i què millor que aquest cap de setmana, en el qual segur vindran nombrosos visitants de la província”, va destacar la primer Edil buñolense.

El diumenge al matí, de 10 a 14h tornarà a oferir-se Esmorzar popular, amb la col·laboració de l’Associació de Mestresses de casa Tyrius de Bunyol. A les 11h s’obrirà la fira i es podrà veure una exposició de cotxes clàssics gràcies a la col·laboració d’Escuderia Motor Clàssic La Plana d’Utiel-Requena. Simultàniament la jove escriptora buñolense, Silvia Sáez, presenta el seu llibre i signarà exemplars a tots els que ho desitgen. Estarà fins a les 12h en la carpa central. 

Després, molta gastronomia. Juan Carlos Galbis imparteix una Masterclass-Showcooking en la plaça central, acompanyat també d’un tast de vins de la DO Utiel-Requena en la carpa. Ja a la vesprada, degustació d’olis, conserves i vi, de Campus Diversia, en la carpa central. A les 19h el Grup Scout Impesa de Bunyol repartirà orxata i fartons. A les 20h espectacle, organitzat a través de la Regidoria de Cultura. A les 21.30h es donarà per finalitzada aquesta XV edició tan esperada i segur que comptarà amb gran quantitat de públic present. 

L’organització recorda que des del divendres a les 18h i fins al diumenge a les 20h hi haurà un trenet turístic recorrent carrers de Bunyol, amb eixida des de la Fira. Podrà veure’s també una exposició de Bonsais a l’esplanada de l’aparcament durant tota la fira. L’Associació d’Empresaris i Autònoms de Bunyol i l’Ajuntament agraeixen a les associacions: Mestresses de casa Tyrius, Grup Scout Impesa, Hateros, Club Gastronòmic El Búnquer, SM L’Artística, CIM L’Harmònica, Protecció Civil, Policia Local i Unió Gremial, per la seua col·laboració desinteressada en la celebració d’aquesta fira.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*