L’Hospital de Manises signa l’acord que millora les condicions laborals dels seus treballadors

Post també disponible en: Castellano

Entre les principals mesures destaca l’increment salarial d’un 6% en 2022 i pujades en exercicis futurs de 2023 i 2024, per al personal amb salari brut anual establit per conveni

L’acord d’empresa ha sigut signat amb els representants de tots els treballadors en el Comité d’Empresa

El Departament de Salut de Manises i els representants dels treballadors en el Comité d’Empresa format per CCOO, CESM-CV-SAE, CSIF, SATSE i UGT, han signat l’acord que millora les condicions laborals dels professionals d’aquesta àrea sanitària, aplicant-se des del moment de la seua signatura i fins a desembre de 2024.

Com a mesura destacada, figura l’increment salarial per al personal amb salari brut anual establit per conveni, d’un 6% en 2022 i pujades en exercicis futurs 2023 i 2024 vinculades a l’evolució de l’IPC Real publicat de l’any anterior; a més de la gradual consolidació del complement personal pactat reconeixent antiguitat i ajuda social; i la implantació progressiva d’un Sistema de Carrera i Desenvolupament Professional. 

Altres mesures amb gran cobertura per al col·lectiu laboral són l’adequació i actualització de les taules salarials de l’actual conveni col·lectiu i la integració gradual en salari de la Prima anual de companyia, segons el col·lectiu al qual pertanga la persona; a més de l’increment de Dies de Lliure Disposició, la integració del Plus d’Urgències, el reconeixement de torns de 12 hores, i l’increment dels imports del preu de guàrdies i doblatges.

La signatura d’aquest acord demostra que en aquest departament de salut es busca cuidar a les persones que formen part d’ell, ja siguen pacients o professionals, han indicat des del Departament de Salut de Manises. I és que destaquen com a prioritat la qualitat, la formació, la carrera i el desenvolupament professional dels treballadors. 

Formació i docència, una prioritat

Tal com expliquen fonts de l’Hospital de Manises, la formació i desenvolupament professional dels seus empleats són prioritaris per a la qualitat assistencial que ofereixen als pacients protegits de l’àrea. Mostra d’això és que el Departament de Salut de Manises preveu invertir aquest any més de 900.000€ en projectes de formació, investigació i docència dels seus professionals. En la seua segona edició, aquestes beques liderades per la Comissió de Docència de l’àrea sanitària tenen com a principal objectiu fer possible que tots els projectes de l’equip de professionals de l’àrea de salut tiren avant.

Per part seua, l’any passat, més de 700 professionals ja es van beneficiar d’aquestes activitats, en les quals es va invertir més de 500.000€ i a les quals es van dedicar més de 90.000 hores de formació. Entre ells, es troba l’equip del Servei d’Urgències de l’Hospital de Manises que va rebre una beca dins de l’àrea d’investigació i formació.

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*