Turís presenta la programació de la “Setmana de les dones per la Igualtat” que organitza la regidoria de Serveis Socials

Post també disponible en: Castellano

Les activitats han sigut programades des del 27 de febrer al 12 de març i en elles col·laboren: regidoria de Cultura i Educació, regidoria d’Esports i Joventut, Aula Respir Municipal; Associació de Mestresses de casa; CEIP Joaquín Muñoz, IES Turís, CFPA de Turís; Centre de Joventut Municipal; Associació Per Ells.

Dijous, 29 de febrer

A les 18 hores, xocolate i coca i jocs de taula en el local de les Mestresses de casa.

Divendres, 1 de març

A les 18 hores, Taller d’Origami a càrrec de Silvia Azar en el local de les Mestresses de casa.

Divendres, 1 i 15 de març

Contacontes infantil “Rosa Caramel” en el CEIP Joaquín Muñoz. A càrrec de l’Educadora Social i l’Agent d’Igualtat de Serveis Socials d’Atenció Primària Bàsica.

Dilluns, 4 de març

Penjada de pancarta al balcó de l’Ajuntament i exposició dels cartells guanyadors i participants del Concurs de Dibuix del 8 de març, realitzats per l’alumnat de 4t de primària del CEIP Joaquín Muñoz.

A les 18.30 hores, obra de teatre “Els 60 són nostres: El musical” en el Teatre Ideal. A càrrec de Dones Clown Xirivella. Ens donaran la benvinguda el grup de Corresponsals del Centre de Joventut Municipal.

A les 21.00 hores, lliurament dels premis del Concurs de Parxís i sopar de “sobaquillo” en el local de les Mestresses de casa.

Dimarts, 5 de març

De 10.30 a 12.30 hores, primera sessió de la formació en eines digitals per a dones “DONA TIC” a la Biblioteca Municipal. A càrrec de la Fundació Cibervoluntarios i organitzat per l’àrea d’Igualtat de Serveis Socials d’Atenció Primària Bàsica. Fa falta inscripció prèvia en el telèfon 627 15 79 33.

A les 17.30 hores Concurs Gastronòmic al local de les Mestresses de casa. La crema pastissera serà l’ingredient principal, i l’Associació de Mestresses de casa donarà a les persones participants mig quilo de sucre i 6 ous per a elaborar les receptes.

Dimecres, 6 de març

A les 18 hores, projecció de la pel·lícula “Cinc Lobitos”, de Alauda Ruíz de Azúa, amb la col·laboració de la regidoria de Cultura. En acabar, la regidoria de Serveis Socials oferirà un vi d’honor per les Dones i la Igualtat, per a totes les persones assistents.

Dijous, 7 de març

A les 10 hores, Marxa per les Dones i la Igualtat per la Via Verda, solidària amb l’Associació Alanna. Després de la marxa s’obsequiarà a les participants amb un detall d’artesania realitzat per les dones de l’associació Alanna, que ens comptaran el treball que fan amb les dones des de la seua entitat , i s’oferirà un esmorzar.

De 10.30 a 12.30, segona sessió de la formació en eines digitals per a dones “DONA TIC” a la Biblioteca Municipal. A càrrec de la Fundació Cibervoluntarios i organitzat per l’àrea d’Igualtat de Serveis Socials d’Atenció Primària Bàsica. Fa falta inscripció prèvia al telèfon 627 15 79 33.

A les 17 hores, Fuita Room Juvenil “Atrapades en la ciència” en el Centre de Joventut Municipal, a càrrec de Rebombori Cultural, organitzat per la regidoria de Serveis Socials amb la col·laboració del Centre de Joventut.

A les 18 hores, Café tertúlia “Dones d’ací i d’allà” amb presència de dones turisanas de diferents orígens en l’Edifici Multiusos. Compartirem al voltant de la taula, amb café i berenar, les nostres històries i trobarem punts en comú per a la igualtat.

Divendres, 8 de març

Activitat infantil “El Poblat de la Igualtat” en l’amfiteatre La Mina.

D’11 a 14 hores: Obert per a l’alumnat del CEIP Joaquín Muñoz.

De 16 a 19 hores: Obert per a famílies, xiquetes i xiquets.

A les 12 hores Manifest pel Dia Internacional de les Dones i la Igualtat en la Plaça Vicent Ribes organitzat per la regidoria de Serveis Socials. Amb la participació i col·laboració de la Corporació Municipal i personal de l’Ajuntament de Turís, Aula Respir Municipal, Associació de Mestresses de casa, CEIP Joaquín Muñoz, Associació Per Ells i CFPA de Turís. Les persones de l’Aula Respir ens obsequiaran amb un detall.

Dissabte, 9 de març

A les 12 hores, formació a entitats esportives municipals a càrrec de la coeducadora i gestora esportiva Lucía Carmona Álamos “Qüestions vitals en la salut de les esportistes: Perquè tindre en compte el cicle hormonal vital és important”, i taula redona d’esportistes de referència locals i nacionals, en el Teatre Ideal. Organitza regidoria d’Esports i col·labora la regidoria de Serveis Socials.

A les 19 hores, concert de flauta i arpa del Duo Eleganza València, en el Teatre Ideal, amb un programa al voltant del gènere operístic. A càrrec de Noelia Carrascosa Martínez (Flauta) i Stefany Jurenka (Arpa), organitzat per la regidoria de Cultura.

Dilluns, 11 de març

A les 17.30 hores, lliurament de premis del Concurs de Dibuix del 8 de març a Nikita Cotorobai de 4t A, i a Marcos Segura Sedeño, de 4t C, a la Biblioteca Municipal, a càrrec de la regidoria de Serveis Socials.

A les 18 hores Xarrada-taller “Vulgues-te molt i vulgues-te bé” a la Biblioteca Municipal, a càrrec de María José Quiles.

Dimarts, 12 de març

A les 18 hores, l’Associació Cultural oferirà coca i xocolate i ball en el seu local, en el Centre d’Associacions Municipal.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*