Turisme col·labora amb la Diputació de València i Ademús per a impulsar l’hostaleria a la comarca del Racó de Ademús

Post també disponible en: Castellano

Es tracta d’un projecte formatiu dirigit a professionals locals i dissenyada “en una clara aposta per a donar cobertura a les seves necessitats”, segons Colomer

Colomer destaca que “el món ens repta a evolucionar i avançar i no hi ha millor forma que a través de la formació”

Turisme Comunitat Valenciana, a través de la xarxa de Centres de Turisme (CdT), col·labora juntament amb l’Ajuntament d’Ademús i el Servei de Turisme de la Diputació de València en un projecte per a impulsar l’hostaleria a la comarca, mitjançant un programa formatiu per a professionals en actiu concorde a les seves necessitats actuals.

Aquest nou projecte formatiu, ‘Impuls a l’Hostaleria d’Ademús’, s’ha presentat a Ademús i ha comptat amb la participació del diputat de Turisme de la Diputació de València Jordi Mayor, l’alcalde d’Ademús, Ángel Andrés González, i el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer.

Cal assenyalar que els continguts d’aquest programa s’han dissenyat segons les demandes dels propis professionals locals, així com les dates i llocs de celebració, en una clara aposta per col·laborar en la cobertura de les seves necessitats i personalitzar les accions formatives en el territori.

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha explicat que es tracta d’una “proposta de traslladar al territori la necessitat de donar entre tots la nostra millor versió”. En aquesta línia, ha assenyalat que “el món ens repta a evolucionar i avançar i no hi ha millor forma que a través de la formació”, i ha recalcat que “la gastronomia és un pilar fonamental per a entendre la proposta de valor del nostre territori”.

A més, Colomer ha ressaltat que “el Racó d’Ademús i les seves característiques lligades al paisatge i al producte, pot oferir una experiència singular i única”, i ha incidit en què “la gastronomia pot ser una de les grans raons inspiradores d’un viatge”.

Per part seua, el diputat de Turisme de la Diputació de València ha destacat que “l’acció sorgeix de la necessitat de potenciar l’ofereix hostalera en tot el Racó d’Ademús i captar noves iniciatives que complementin l’actual, a més de professionalitzar-la i centrar-la en l’oferta del producte de proximitat, factors clau en el desenvolupament del turisme d’interior”.

Aquest cicle formatiu inclou ‘Cuina rendible i de proximitat’, que se celebrarà del 14 de març al 5 d’abril, i ‘Gestió i control de costos en restauració’, activitats que s’impartirà del 21 al 31 de maig a Ademús pels professionals de la cuina Joan Clement i Manuel Alonso.Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*