Turisme reforça la presència de professionals a Fitur per donar protagonisme als productes i experiències

Post també disponible en: Castellano

Francesc Colore ha presentado las novedades de la presencia de la Comunitat Valenciana en Fitur 2019.
Francesc Colomer ha presentat les novetats de la presència de la Comunitat Valenciana a Fitur 2019.

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha presentat les novetats de la presència de la Comunitat Valenciana en la pròxima edició de Fitur 2019, que tindrà lloc al recinte d’Ifema a Madrid del 23 al 27 de gener.

En aquest sentit, ha volgut remarcar l’esforç de la Generalitat durant les darreres edicions per dotar aquest certamen de major presència de professionals “per donar protagonisme als productes i experiències”.

Així, ha assegurat que “les prop de 200 empreses que estaran presents aquest any amb un espai de treball propi reforça la nostra concepció d’aquesta fira com una gran oportunitat per obrir-nos a nous mercats i oportunitats de negoci”.

Colomer ha volgut posar de rellevància que Fitur “és sempre la primera cita destacada de l’any per al sector turístic espanyol i valencià, així com un dels certàmens més importants a nivell mundial”. No obstant això, tal com ha apuntat, “per Turisme Comunitat Valenciana no és la primera cita de 2019, sinó que durant aquest mes ja hem mostrat tota la diversitat de la nostra oferta en altres certàmens internacionals, concretament a Àustria, Holanda, Noruega i Finlàndia” .

Cal tenir en compte que Turisme Comunitat Valenciana ha previst un intens calendari de fires, certàmens i esdeveniments promocionals per 2019. En concret té previst assistir a 29 fires de caràcter internacional i 21 certàmens nacionals, a més de realitzar més de 200 accions promocionals per tot el territori.

Pel que fa a Fitur, i tal com ha apuntat el secretari autonòmic de Turisme, “està previst donar protagonisme als diferents productes i experiències que ofereix el nostre destí amb l’objectiu d’atraure visitants i nous mercats mostrant una Comunitat Valenciana diversa, hospitalària i rica en atractius de tota mena, amb gran presència de la nostra oferta gastronòmica, cultural, patrimonial, d’interior, de costa, esportiva, etc “.

Distribució de l’espai i novetats

En total, l’estand principal de la Comunitat Valenciana a Fitur, ubicat a la capçalera del pavelló 7 del recinte firal, comptarà amb un espai de 2.053 metres quadrats dividits en tres grans illes.

D’altra banda, es mantindran els espais a la zona de Fitur LGTB i Fitur Festivals, que comptaran amb 36 metres quadrats cadascun d’ells en el Pavelló 3.

Com a novetat, cal destacar que aquest any s’exposarà per primera vegada l’oferta de la Comunitat Valenciana a la zona de Fitur Empreses, amb un estand de Invattur que s’ubicarà al pavelló 10 en un espai de 20 metres quadrats. A això se sumarà un espai a la primera edició de Fitur Cinema, al pavelló 2, amb dos espais modulars de 5 metres quadrats.

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha incidit que “la nostra presència en aquests nous espais reforça l’aposta decidida per la innovació i les empreses de base tecnològica, que podran mostrar els seus avenços i projectes al sector, alhora que destinarem una zona al producte cinematogràfic, fonamental per posicionar-nos com a destinació turística de primer nivell “.

Així, ha apuntat que “enguany reforcem el turisme cinematogràfic des d’aquest espai a Fitur, però també amb un conveni de col·laboració amb l’Associació de Productors de la Comunitat Valenciana que ve a sumar-se als projectes que ja portem a terme amb les diferents Film Oficce valencianes a través de les línies nominatives que tenim amb Peníscola, Turisme València o Benidorm, entre d’altres “.

Característiques de l’estand

La Comunitat Valenciana participa a Fitur amb un estand conjunt distribuït en tres illes diferenciades. En la primera d’elles s’integren les sis marques turístiques: València Turisme, Castelló Mediterrani, Bendorm, Turisme València, Alacant i Costa Blanca.

Al costat d’elles se situarà l’espai destinat al producte Festes, en el qual s’exposarà un monument de la Federació de Fogueres de Sant Joan, una Gaiata l’Ajuntament de Castelló i maquetes falleres proporcionades per la Junta Central Fallera de València.

El segon espai està destinat a productes i empreses i compta amb un espai central de treball en què està prevista la presència de més de 40 empreses hoteleres i agències receptives distribuïdes en taules de treball. En aquesta zona està previst ubicar també a les diferents associacions sectorials.

Per la seva banda, la zona expositiva de producte compta amb quatre grans blocs diferenciats: Mediterrani Cultural (amb la participació de 12 empreses), Gastronòmic (amb 19 empreses), Natural (16 empreses) i Actiu (29 empreses). Aquest espai disposa de nombroses taules de treball i una zona expositiva pròpia.

Finalment, cal apuntar que Turisme Comunitat Valenciana va adjudicar el disseny, construcció i muntatge de l’estand mitjançant concurs públic, per procediment obert, a l’empresa El Corte Inglés SA, per import 484.092 euros + 21% IVA, oferta econòmica més avantatjosa de totes les presentades .

Es tracta d’un estand firal adaptable que a més de Fitur s’utilitzarà per a la presentació de l’oferta de la Comunitat Valenciana durant 2019 en altres 10 fires: World Travel Market Londres Intur Valladolid, IBTM World Barcelona, Madrid Fusion Madrid, Navartur Pamplona, Sevatur Sant Sebastià, Routes Europe Hannover, B-Travel Barcelona, Expovacaciones Bilbao i Aratur Saragossa.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*