Un total de 150 xiquets participen en l’Escola de Nadal de Benaguasil

Post també disponible en: Castellano

L’activitat es desenvolupa de 9h a 14h i en ella els més xicotets realitzen tallers de manualitats, activitats lúdiques relacionades amb el nadal, jocs, etc. 

L’objectiu és afavorir la conciliació de les famílies amb xiquets menors de 12 anys en aquesta època nadalenca.

L’Ajuntament de Benaguasil, a través de la Regidoria de Joventut, ha donat inici hui als tallers de l’Escola de Nadal, dirigida a xiquets i xiquetes d’edats compreses entre els 3 i els 12 anys.
Enguany participen un total de 150 xiquets i xiquetes que fins al dia 30 de desembre gaudiran de les nombroses activitats nadalenques que l’Ajuntament ha pensat per a ells durant els seus dies de vacances escolars.
La temàtica general girarà entorn de les diferents tradicions nadalenques que existeixen al voltant del món, realitzant manualitats i activitats lúdiques relacionades amb el país a tractar.
L’activitat es desenvolupa en les instal·lacions del centre multifuncional BClub. Fins allí s’ha desplaçat la regidor de l’àrea, Ana Aleixandre per a visitar als xiquets que participen en aquesta activitat municipal gratuïta, l’objectiu de la qual és oferir a les famílies una conciliació laboral en aquestes dates que són no lectives, però sí laborables.
Les propostes per als més xicotets es completen amb la fira gamer hui i demà, la tardevieja infantil el dia 31 de desembre, el lliurament de cartes als emissaris de SSMM del 2 al 4 de gener i la cavalcada de Reis el dia 5.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*