Una repleta sala d’actes de l’Ajuntament d’Alboraig acull la presentació de l’últim llibre del periodista Jesús Cintora

Post també disponible en: Castellano

Jesús Cintora ha presentat a Alboraig el seu llibre “No volen que ho sàpies”. L’acte va tindre lloc en el saló de plens del consistori divendres passat, dia 24 de febrer, el periodista Jesús Cintora va presentar el seu llibre “No volen que ho sàpies” amb un càlid acolliment de públic que va omplir el recinte, dins del programa “Llegim als pobles” de la Generalitat Valenciana, organitzat amb la finalitat d’incrementar els índexs de lectura mitjançant la interacció dels autors amb els lectors.

Cintora va centrar gran part de la seua intervenció a comptar les seues experiències en diferents mitjans de comunicació i va destacar com “paradoxalment, quan més èxit tenia i més audiència registraven els meus programes, més incòmode era i més augmentaven les pressions perquè em tiraren. I al final ho acabaven aconseguint”.

“No cal casar-se amb ningú, cal tindre un compromís amb la ciutadania”, indicava, després del que afegia que una forma de desgast és que “t’intenten involucrar amb un partit polític i un altre, en comptes d’analitzar si el que comptes és veritat o mentida”.

Cintora va animar a tots els presents, i a tota la ciutadania, a tindre una veu pròpia i crítica, fins i tot amb aquells a qui es puga considerar més afins. També va demanar estar alerta perquè “els drets i les llibertats costen molt d’aconseguir però a vegades pot ser molt fàcil perdre’ls”.

“Llegim als pobles” és un programa del Pla valencià del llibre i la lectura de la Generalitat Valenciana, organitzat amb la finalitat d’incrementar els índexs de lectura mitjançant la interacció dels autors amb els lectors, com va ocórrer aquest divendres entre la ciutadania d’Alboraig i Jesús Cintora.

Fotos: José L. Montón

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*