“Una Tardor a Pinzellades” de Bunyol finalitza octubre amb exposició fotogràfica, pintura ràpida i un espectacle nocturn amb música i veles

Post també disponible en: Castellano

Fins al 18 de desembre Buñol es vist d’art amb Tardor a Pinzellades. Aquest cap de setmana hi haurà concurs de pintura ràpida, exposició de fotografies del Concurs del Barri Sant Rafael i del Ganchillo Solidari, sense oblidar la vetlada nocturna del diumenge.
Aquest cap de setmana és l’últim del mes d’octubre i Buñol, amb Tardor a Pinzellades, el fa en gran. Demà dissabte hi haurà concurs de Pintura Ràpida per tota la població des de les 9h. A la vesprada, lliurament de premis i exposició d’obres presentades al Concurs de Fotografia Barri Sant Rafael. A més de les obres presentades, també els membres del Jurat exposaran les seues fotografies, suposant un conjunt de nombroses fotografies sobre naturalesa de la nostra comarca. Es podran veure a la Sala El Mercat a partir de les 17h.
El diumenge, al matí, a les 12h, l’Associació Ganchillo Solidari ens mostrarà la seua intervenció realitzada en tota la plaça del Molino Galà. Es tracta d’una immillorable obra de punt de ganxo que decora tota la façana del Molino Galà amb quadres famosos elaborats de punt de ganxo. A més, també la plaça, els bancs i la pèrgola han sigut decorats amb motius de punt de ganxo elaborats artesanalment. Totes les persones que assistisquen a aquesta inauguració rebran un detall de punt de ganxo. També recorden que tot el que ho desitge pot col·laborar amb La Palma comprant detalls de punt de ganxo que estan elaborant-se per a això. 
I ja per a finalitzar aquest cap de setmana, el diumenge a la nit, vetlada nocturna en el pas de Sant Lluís amb intervencions lluminoses acompanyades de música de Flamenc Trio i Estimares. Un preciós espectacle que meravellarà a tots els presents.
Juan Luis Pallás, regidor de Cultura a l’Ajuntament de Buñol, recorda que també segueixen obertes les exposicions del Castell, inaugurades la setmana passada: “Les muses de Josie Mccoy”, a la Sala del Oscurico, i “Poesia del detall” d’Inés Fuertes, a la Sala Turisme de Buñol. Estaran fins al 21 de novembre d’11 a 14h dissabtes i diumenges. A més, l’exposició/homenatge a Juan Manuel Aparisi continua estant al Molino Galà de Buñol, a la Biblioteca Municipal. 
Pallás recorda que tots els assistents a aquesta Tardor a Pinzellades poden reclamar el seu tiquet descompte en cadascuna de les exposicions per a poder degustar les increïbles tapes que els bars amics de l’Associació d’Empresaris i Autònoms de Buñol i de la Tardor a Pinzellades, han preparat per a tots els veïns i visitants en la crida com a “Ruta de la Tapa”.
Encara que no estiga dins del cicle d’art Tardor a Pinzellades, en la localitat poden veure’s dos grans esdeveniments més. Hui divendres, a les 18h a la Sala Raga del Molino Galà es duu a terme un club de lectura-trobe amb l’autor, amb Alfons Cervera i la seua última novel·la: “Claudio, Mira”. Organitza la Biblioteca Pública Municipal Cronista Fernando Galarza.
I el dissabte a la vesprada, a les 19h en el Palau de la Música, la banda simfònica del CIM L’Harmònica de Buñol ofereix un excel·lent concert. 
També hi haurà cinema per a tots. En el Teatre Montecarlo demà dissabte i el diumenge a les 17h i a les 19.30h podrà veure’s la pel·lícula recentment estrenada “La Família Addams 2. La gran escapada”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*