Tot preparat per a la festivitat de Tots Els Sants en el cementeri de Camp Arcís

Post també disponible en: Castellano

Com tots els anys per aquestes dates, des de la Junta Directiva del Cementeri de Camp Arcís s’ha procedit a realitzar les labors de manteniment i condicionament de les nostres instal·lacions.

Cal destacar que el Cementeri de Camp Arcís és de titularitat municipal, sent gestionat per l’alcaldia pedània a través d’una Junta Directiva composta per quatre veïns de la població i presidida per l’alcalde pedani. 

Durant tot l’any i de manera contínua es duen a terme labors de manteniment en aquestes instal·lacions, les quals s’intensifiquen des de fa diverses setmanes fent treballs de jardineria, neteja i pintura per a deixar el cementeri de Camp Arcís en les millors condicions possibles per al Dia de Tots els Sants, que és el de més afluència de visitants en tot l’any. 

En els últims anys s’han realitzat millores en les instal·lacions, com la realitzada en la part davantera del cementeri amb la col·locació de rajoles en el sòl, xapat en parets, porta interior de fusta, construcció d’un arc interior i reparació de la coberta, a tot això cal afegir la col·locació de noves plantes als jardins de l’interior i bancs de fusta per a descans dels visitants, així com l’asfaltat del camí que uneix el cementeri amb la població de Camp Arcís.

Informar també que dilluns que ve, Dia de Tots els Sants, se celebrarà una missa en el cementeri a les 12.30 hores, la qual es traslladarà a l’església de la població en cas de pluja.

Dir també que aquestes instal·lacions tindran les seues portes obertes durant aquests dies per a tots els visitants. 

Totes aquestes actuacions s’han dut a terme per a donar el millor servei possible a tots els veïns i visitants que assistiran a la celebració de la festivitat de Tots els Sants en el cementeri local de Camp Arcís.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*