Utiel amplia el termini per recollir els vals de “El meu compte Ambiental” del CVI

Post també disponible en: Castellano

En relació amb el projecte El meu compte ambiental que s’està desenvolupant en l’actualitat a Utiel, l’entitat promotora és el Consorci València Interior i que compta amb l’adhesió de l’Associació de l’Comerç i la Indústria d’Utiel, Associació Utiel Gastronòmica i Ajuntament d’Utiel, cal comunicar que en principi estava prevista la seua finalització el dia 18 de gener.

No obstant això, davant l’evidència que falta una suma important de vals compra per recollir pels usuaris beneficiaris s’amplien els terminis de finalització de el projecte, quedant establerts de forma definitiva de la següent manera:

  • Divendres, dia 2021/0/29. Termini màxim per retirar els vals compra pels usuaris beneficiaris a la seu de el Consorci (Mancomunidad Terra de el Vi).
  • Divendres, dia 2021/01/29. Termini màxim per tal que els usuaris beneficiaris consumisquen els vals compra en els establiments comercials adherits els establiments comercials adherits i que les empreses remeten els vals compra captats al consorci (Mancomunidad Terra de el Vi).

En aquesta campanya, i seguint el protocol anticovid per evitar aglomeracions, els vals es recolliran únicament amb cita prèvia trucant a al telèfon 637588567, número on també es podrà realitzar consulta sobre la quantitat de vals aconseguits

Des de les entitats de comerç adherides s’anima als possibles beneficiaris a retirar i consumir els vals de compra en els terminis establerts.

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*