“Utiel en el teu interior” promociona els seus nous recursos turístics en Fitar 2022

Post també disponible en: Castellano

Enguany, la nova imatge turística del municipi comptarà amb aparador propi dins de l’estand del Patronat de Turisme de la Diputació de València.

Hui ha obert les seues portes la Fira Internacional de Turisme de Madrid (FITUR) en la qual Utiel torna a participar de manera presencial després que l’any passat la situació de pandèmia determinara que la promoció turística del municipi se centrara en el format digital amb la difusió de les produccions audiovisuals de la nova marca turística “Utiel en el teu interior” 

Des de hui i fins al diumenge, 23 de gener, Utiel reprén la seua participació en FITUR amb el seu propi escapar-te dins de l’estand del Patronat de Turisme de València, situat en l’espai de la Comunitat Valenciana, pavelló 7 del recinte firal de IFEMA. Sota el nou eslògan de la campanya promocional ‘Vens?’, la marca València Turisme crida a gaudir del territori de la província centrant-se en tres vessants: la naturalesa, la cultura i la gastronomia on Utiel també tindrà especial representació.
 El regidor de de turisme de l’Ajuntament d’Utiel, Fernando Arenas acompanyat de personal tècnic de l’oficina de turisme, seran presents durant aquests 5 dies en la gran fira mundial de la indústria turística per a acostar tant a sector professional com a públic en general el ric patrimoni històric, cultural, natural i gastronòmic d’Utiel.

“Utiel en el teu interior”: Promoció de nous recursos subterranis

La recent obertura de nous recursos turístics del municipi com són els cellers subterranis de Porta del Sol i el refugi de la Guerra Civil, es convertiran en els principals espais a promocionar en el gran aparador internacional de FITUR.

Una edició en la qual es donarà especial visibilitat a la nova marca turística “Utiel en el teu interior” a través de diferents accions promocionals com la presentació de la revista especialitzada de turisme d’Utiel, que enguany canvia el seu disseny per a adaptar-se a la nova imatge promocional o el lliurament de material de marxandatge de la pròpia marca elaborat amb materials reciclats (bossa ecològica de compra, bolígrafs, bloc de notes …)

Programació de “Utiel en el teu interior” en FITUR 

D’una banda, divendres que ve 21 de gener, es realitzarà la presentació oficial al sector professional de tots els recursos turístics del municipi amb especial recalcament en els últims espais oberts al públic el mes de setembre passat.

Un acte en el qual es presentarà nou material gràfic i es projectarà el vídeo promocional amb el focus posat en els nous recursos subterranis, ja coneguts com el tresor amagat de la ciutat, i el remodelat Museu Municipal d’Utiel. 

A més, la rica i variada gastronomia utielana avalada amb productes i elaboracions artesanes sota el segell “Utiel Gastronòmica Marca de Qualitat” i els impressionants paratges del municipi en els quals gaudir d’activitats lúdiques i esportives a través del parc multiesportiu “Negrete Park” seran presentats com alguns dels principals atractius per als visitants.

I el diumenge, 23 de gener, en l’espai de tastos de FITUR, els vins d’Utiel seran presents promocionant la qualitat dels seus vins amb denominació d’origen, en aquesta fira internacional que també s’ha convertit en referent de la promoció enoturística i gastronòmica.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*