Utiel ha celebrat hui el Dia de l’Arbre amb videoconferències mediambientals dirigides a escolars

Post també disponible en: Castellano

Al voltant de 150 alumnes de 6é d’Educació Primària han rebut exemplars de pi pinyer i carrasca que plantaran en espais propis seguint les indicacions dels agents mediambientals.

Hui l’Ajuntament d’Utiel ha celebrat el Dia de l’Arbre d’una manera atípica ja que la situació provocada per la pandèmia ha impedit desenvolupar la tradicional jornada didàctica de conscienciació mediambiental en la qual es concentraven més d’un centenar d’escolars en la Muntanya d’Utilitat Pública Sierra del *Negrete.

Ahir es va realitzar el repartiment d’al voltant de 600 arbres, exemplars de pi i carrasca, en els diferents centres educatius d’educació primària perquè els alumnes posteriorment realitzen la seua plantació en espais propis.

Aquest matí, els alumnes de 6é d’Educació Primària dels *CEIPs Canonge Muñoz, Enrique *Rambal, Santa Ana i el *CRA *Olena (Aularis de les Cases, Els Corrals i Les Cuevas) han participat per videoconferència en aquesta jornada en línia d’educació ambiental que han dirigit el regidor de Medi Ambient, Óscar Latorre i agents mediambientals d’Utiel i comarca en la qual se’ls ha explicat pas a pas les instruccions per a la plantació d’arbres.

Durant aquesta sessió en línia mediambiental, s’han projectat els vídeos “Arbre” en el qual s’aborda l’impacte del nostre comportament en el medi ambient i “El canvi climàtic per a xiquets Què és? “sobre els efectes i conseqüències del calfament global.

Els centres educatius s’han connectat a aquesta sessió virtual en la qual l’alumnat ha mostrat especial interés en les projeccions i ponències relacionades amb la preservació del nostre medi ambient i la responsabilitat individual que tots tenim amb el nostre entorn natural.

Tant els tècnics mediambientals com la regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament d’Utiel han incidit en la importància de transmetre aquests valors a les noves generacions ja que ells seran els actors protagonistes del canvi en el nostre hàbitat.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*