Utiel repartix 1.700 màscares per a l’alumnat dels centres educatius del municipi

Post també disponible en: Castellano

Les màscares són reutilitzables i inclouen un missatge de sensibilització per a promoure la igualtat de gènere

Hui l’Ajuntament d’Utiel ha distribuït al voltant de 1.700 mascaretes reutilitzables a tots els centres educatius del municipi, abastant tant a educació primària, secundària com cicles formatius.

Aquest matí, la regidora d’educació, Paula Roda i la regidora de sanitat i igualtat, Carmen López, han fet entrega dels lots de màscares higièniques als equips directius dels CEIP ‘s Canónigo Muñoz i Enrique Rambal; aularis del CRA Oleana (Les Coves, Els Corrals i Les Cases) Col·legi Santa Ana i els IES Miguel Ballesteros Viana i Alameda.

Les màscares són reutilitzables, compten amb fins a 88 rentats i s’han preparat en diferents mides per adaptar-se a les diferents edats dels alumnes i les alumnes: De 6 a 9 anys; de 10 a 12 anys i de més de 12 anys.
La posada en marxa d’aquesta campanya compta amb una doble finalitat: d’una banda, es facilita el material de protecció obligatòria per a estudiants majors de 6 anys davant el Covid-19 i, d’altra banda, es llança un missatge de sensibilització personalitzat a les màscares “l’educació és la base de la igualtat”.

Una campanya de conscienciació vinculada a l’àmbit educatiu per promoure la igualtat entre dones i homes en tots els àmbits i la prevenció de la violència de gènere amb accions de sensibilització a les pròpies aules.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*