Laboratori SYNLAB comença a realitzar els test PCR per a Coronavirus de l’Hospital de Manises

Post també disponible en: Castellano

S’analitzaran en el HM amb el suport addicional dels departaments de Biologia Molecular dels laboratoris centrals de SYNLAB i els resultats estan disponibles en 24 hores

Per a donar resposta a les necessitats urgents de l’hospital, SYNLAB ha instal·lat analitzadors moleculars ràpids de PCR en el propi hospital de Manises que permet atendre les necessitats de proves PCR en menys de 2h

Des del 7 de setembre atenent a les noves instruccions de l’Administració, el Laboratori SYNLAB gestiona la realització dels tests PCR de l’Hospital de Manises. Aquestes anàlisis es realitzen en el departament de Biologia Molecular dels laboratoris centrals de el grup oferint els resultats en un termini màxim de 24 hores. Així mateix, i per atendre la demanda de l’àrea d’urgències de centre, SYNLAB ha instal·lat al mateix hospital analitzadors de PCR que permeten atendre les necessitats de proves urgents.

Des de fa deu anys, SYNLAB gestiona el laboratori d’Anàlisis Clíniques i d’Anatomia Patològica de l’hospital de Manises, ubicat a les instal·lacions de l’hospital mateix. Un laboratori que compta amb els millors professionals i la tecnologia més avançada, però amb capacitat limitada en Biologia Molecular al no estar inclòs el servei a la cartera de serveis de l’Hospital.

Resposta a la sobre demanda de PCR

Amb aquesta iniciativa, l’Hospital de Manises dóna resposta a l’enorme demanda de test PCR que en les últimes setmanes ha desbordat la capacitat de laboratori de Biologia Molecular extern a què es remetien aquestes proves, el que ha provocat importants retards en l’obtenció dels resultats de les PCR.

L’augment de cartera de serveis posat en marxa per SYNLAB permetrà una ràpida posada a el dia a la realització d’aquestes proves i oferir uns terminis que en cap cas superaran les 48 hores.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*