L’Eliana represa diversos serveis a la ciutadania després de l’entrada en la Fase 2

Post també disponible en: Castellano

El municipi va tornant a l’activitat gradualment des de l’1 de juny, sense descurar les mesures de seguretat i sense baixar la guàrdia davant la pandèmia

El passat 1 de juny, tot el territori de la Comunitat Valenciana va abandonar la Fase 1 de la desescalada per a passar a la Fase 2. Això ha suposat una sèrie de canvis en el dia a dia de veïnes i veïns que han afectat la mobilitat, la vida social, el comerç minorista i els centres comercials, l’hostaleria i restauració i l’ús d’espais esportius i culturals.

A l’Eliana, el Consistori anirà posant en marxa de nou alguns serveis de manera progressiva al llarg de la setmana. En aquest sentit cal destacar les dependències municipals de Gestió Tributària i Recaptació, Urbanisme, Serveis Municipals, Activitats i Benestar Animal, que tindran un horari de 9.00 a 14.00 hores els dimarts i dijous.

La Biblioteca Municipal continua amb el mateix horari de la Fase 1 i permetrà l’ús de les seues sales amb reducció d’aforament i només per a consulta, no com a sala d’estudi. El Poliesportiu Municipal continuarà també la posada en marxa gradual d’instal·lacions per a les diferents especialitats esportives i el Registre General continua funcionant com en l’anterior Fase. Tots aquests serveis tornen a l’activitat amb un rigorós protocol d’higiene i seguretat i continua el pla d’atenció telefònica a la ciutadania que es va establir al començament del confinament. També continuaran treballant a ple rendiment, com ho han fet en tot moment, la Policia Local i els Serveis Socials.

D’altra banda, el mercat ambulant de venda no sedentària en la via pública dels dimecres amplia el nombre de parades fins a arribar a un terç de les habituales, situant-se en l’Espai Al Tall la zona d’alimentació i al carrer del Mercat la resta.

L’alcalde de l’Eliana, Salva Torrent, ha manifestat la seua satisfacció per la posada en marxa d’aquests serveis però no ha perdut l’oportunitat, després de l’entrada en la Fase 2, de recordar a la població que “no cal perdre el respecte al coronavirus i continuar complint totes les indicacions que ens arriben des de les autoritats sanitàries”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*