Torna el mercat ambulant a Xest amb noves mesures de protecció davant del contagi

Post també disponible en: Castellano

Divendres que ve, 5 de juny, tornarà a instal·lar-se el mercat ambulant a la plaça de mercat, però amb restriccions per minimitzar les possibilitats de contagi de la COVID-19.

Es regularan els accessos, permetent només l’entrada a la plaça per la carrers Ermita i Méndez Núñez i s’oferirà gel hidroalcohólico per a la desinfecció de mans. A més, el nombre de llocs es redueix, dels 60 habituals a 26, que s’aniran alternant setmanalment mentre es mantingue vigent l’actual normativa. De la mateixa manera, els llocs ambulants que s’instal·laven dissabte tornaran a fer-ho.

Des de la regidoria de Comerç s’apel·la a la responsabilitat ciutadana per seguir les mesures de seguretat individuals necessàries. “Els veïns i veïnes que acudeixen a comprar han de portar mascareta, higienitzar les mans i mantenir la distància de seguretat, a més de respectar la senyalització per evitar aglomeracions i contribuir a l’manteniment de la distància preventiva”, ha explicat la regidora de Comerç, Brenda Jiménez . “També demanem encaridament a la gent que només toque el gènere que vaga a comprar i recomanem que porten les seues pròpies bosses reutilitzables per reduir l’ús de l’plàstic d’un sol ús”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*