81 majors romanen 21 dies confinats a l’espera del resultat de la PCR en la residència de Xiva

Post també disponible en: Castellano

Després del positiu d’una treballadora el passat 29 d’agost, els residents seguixen confinats en el centre

La residència sí que va rebre la notificació de l’resultat negatiu dels 55 companys de l’empleada infectada, a més del positiu d’un dels residents. De el resultat dels altres 80 interns a dia d’avui encara no se sap res.
El centre va activar el protocol quan una treballadora va donar positiu per i després de dos dies, el 29 d’agost, es va realitzar el test a tots els residents i als 55 treballadors per part de l’Hospital de Manises.

Els majors de la residència de Xiva romanen confinats, sense saber si estan contagiats, a l’espera de l’resultat de les seves PCR, que hauran de ser repetides. Els interns porten 21 dies a les seues habitacions i des de fa tres setmanes no poden veure els seus familiars. Residents i familiars no descarten prendre mesures contra Salut Pública.

Després d’una comunicació als familiars que els resultats encara no estaven disponibles, el 9 de setembre es va remetre una nova informació: «Des Sanitat ens han informat que el retard en la recepció de resultats de proves PCR obeeix a el col·lapse que s’ha produït en aquestes dates al laboratori que processa les mostres que depenen de el departament de Salut de Manises».

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*