València Turisme participa en la Feria Intur Valladolid

Post també disponible en: Castellano

Els municipis de Gandia, Cullera, Sagunt i Tierra Bobal tenen presència pròpia en l’espai de la marca de la Diputació de València

València Turisme participa fins diumenge que ve en la Feria Internacional de Turismo de Valladolid INTUR 2022, juntament amb els municipis de Gandia, Cullera, Sagunt i Tierra Bobal com coexpositores, en representació de totes les comarques valencianes.

La marca de la Diputació de València presenta l’oferta turística de la província durant estos dies al públic que visita esta última fira de turisme de l’any del mercat nacional (consolidada com un dels principals certàmens espanyols de turisme), i ho fa dins de l’espai expositiu de la Comunitat Valenciana.

L’espai provincial promociona conjuntament els productes turístics de les comarques i de la ciutat de València, juntament amb els destins de Cullera, Gandia, Sagunt i Tierra Bobal (Mancomunidad Interior Tierra del Vino). A més, de manera paral·lela, Sagunt realitzarà en el centre de Valladolid una acció promocional per a acostar este destí al públic general de la ciutat.

El certamen reunix expositors majoristes, turoperadors, receptius, agències de viatges, empreses de serveis, d’allotjament, de reunions i congressos, parcs temàtics, associacions professionals i organismes oficials, així com agents de tota mena de turisme d’interior i del turisme accessible, nacionals i internacionals.

La jornada d’ahir es va centrar en la promoció en Intur B2B, dirigida als professionals, celebrat en el mateix recinte firal.

El mercat castellà-lleonés és el huité mercat nacional en nombre de visitants per a la Comunitat Valenciana, amb una permanència mitjana de quasi 9 dies i una despesa diària de 52,2 euros, que en la seua majoria accedix a la regió en automòbil i s’allotja en establiments hotelers.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*