Veïns i visitants gaudeixen de la varietat festiva del programa d’actes de Iátova

La plaça de la Constitució de Iátova ha estat l’escenari en el qual s’ha desenvolupat el XXXII Festival de Bandes de Música que cada finals del mes d’agost reuneix les dues entitats musicals de la població: La Unió Musical, conduïda per Ángel Crespo; i el Centre Instructiu Musical «Santa Cecília», dirigida per Juanma Alarcón.

Les dues societats han ofert la seva bona música acompanyades de la Musa d’enguany del CIM «Santa Cecília», Clara Burriel Blanc, la corporació municipal, encapçalada per l’alcalde, Miquel Tórtola, i personalitats convidades.

També ha celebrat el seu tradicional cavalcada dissabte, així com competicions esportives, rotlles de les dues societats musicals, la baixada del bou de la cova del bou de l’arròs … Aquest dimarts a la nit el seu tradicional concurs de «samfaina», una cita marcada com ineludible en el calendari festiu i que ha citat a centenars de persones al poliesportiu. Una llarga nit de festa, avantsala dels dies de festejos taurins. La diversió s’ha prolongat fins entrada la matinada. L’aroma del samfaina es va unir a les habituals Torras amb les que es va completar el sopar.

Els actes religiós s’han anat succeint també aquests dies; tant en honor de la Divina Aurora com de la patrona, la Mare de Déu del Roser.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*