Vídeo: L’Ajuntament i Ses Majestats els Reis d’Orient coordinen el dispositiu de repartiment de regals a Bunyol

Post també disponible en: Castellano

L’Ajuntament de Bunyol, a través del responsable de l’àrea de Cultura Popular, el tinent d’alcalde Rafael Pérez, i Ses Majestats els Reis Mags d’Orient han mantingut una reunió de coordinació per ultimar els detalls de l’operatiu de repartiment de regals als nens i nenes de la població previst per a aquesta nit de dimarts.

Rafael Pérez ha transmès a Ses Majestats que, donada la situació de pandèmia per la qual travessem, no es va poder celebrar la Cavalcada Reial. No obstant això, el responsable municipal ha assegurat que des de l’Ajuntament de Bunyol prestaran “tota la col·laboració que sigui necessària” per al normal desenvolupament d’aquesta jornada.

Un missatge que Rafa Pérez ha transmès personalment el Rei Melcior que, com a portaveu de la resta de Ses Majestats, s’ha personat ja a Bunyol on ha manifestat que tots els regals als nens i nenes que s’hagin portat bé seran lliurats aquesta nit amb normalitat i amb l’ajuda de l’Ajuntament que ha posat a disposició dels Reis Mags tots els mitjans municipals necessaris.

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*