Vídeo: L’Auditori Municipal de l’Eliana es troba en obres per millorar la seua acústica

Post també disponible en: Castellano

El Centre Sociocultural, un edifici públic de gran importància que està format per l’auditori i per diversos espais culturals de trobada, està patint una millora de la seva Auditori Municipal des de mitjans del mes de juliol.

L’actuació consisteix en una reconstrucció de les llotges laterals per millorar l’acústica de l’edifici. Anteriorment, les llotges tenien una manera que dificultava la propagació del so, per aquest motiu, s’està fent una ampliació estructural dels mateixos perquè siguin rectes.

Es tracta d’una obra amb un pressupost de 30.000 euros i que està finançada íntegrament per la IFS (pla d’Inversions Financerament Sostenibles) del 2018.

Des dels últims anys, l’Ajuntament ha volgut fer èmfasi en la millora del Centre Sociocultural, ja que considerava que necessitava reformes per anar millorant. Per aquest motiu, en la part de dalt es van construir nous espais de gran interès per a la ciutadania com la sala de conferències o la sala d’exposicions. A més, l’Auditori va tenir en el seu moment una millora de la il·luminació així com del so.

“Volem continuat millorant l’auditori i el centre sociocultural perquè és un element fonamental per millorar el nostre poble i perquè la gent pugui gaudir de la cultura”, ha declarat l’alcalde Salva Torrent.

És una actuació imprescindible per millorar la propagació del so i per millorar la qualitat de vida dels veïns i veïnes del municipi. Es prevé que estigui acabada a mitjans del mes de setembre.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*