Vilamarxant defensa la igualtat de drets i el tracte just de totes les persones

Post també disponible en: Castellano

La localitat de Vilamarxant exhibirà el dilluns que ve la seu defensa de la igualtat de drets i el tracte just de les persones lesbianes, gais, bi, trans i intersex amb motiu del Dia Internacional de l’Orgull, que es commemora el pròxim 28 de juny.

L’Ajuntament de Vilamarxant ha preparat un acte a les portes del Consistori per a celebrar esta jornada on es manifestarà el compromís de la societat amb la defensa dels drets entre totes les persones siga com siga la seua identitat de gènere o condició sexual.

De fet, a les 12 hores es llegirà un manifest, un acte on està convidada tota la ciutadania a participar per a demostrar que Vilamarxant és una localitat que fomenta la igualtat entre totes les persones sense distinció.

Elena Cortell, regidora d’Igualtat de la localitat del Camp de Túria, ha destacat la importància de donar difusió a estes commemoracions: “És important que tots els veïns i veïnes de Vilamarxant sàpien el que significa la commemoració del Dia de l’Orgull”.

“Des de les institucions hem de posar tots els instruments que estan a les nostres mans per a fomentar l’efectiva igualtat de drets i el tracte just de les persones lesbianes, gais, bi, trans i intersex en qualsevol àmbit geogràfic”, ha recordat la regidora, qui ha convidat a la població a participar en la cita.

“Volem que tota la ciutadania se sume a esta celebració a les portes del nostre Ajuntament, per a aconseguir una igualtat real i eliminar d’una vegada per sempre la discriminació per qüestions relatives a l’orientació sexual, el sexe o la identitat de gènere de cada persona”, ha acabat Cortell.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*