Vilamarxant imposa noves restriccions a partir del pròxim 15 de gener i sol·licita l’autoconfinament domiciliari

Post també disponible en: Castellano

L’Ajuntament de Vilamarxant ha imposat noves restriccions a partir del 15 de gener amb l’objectiu de frenar la crisi sanitària davant l’agreujament de la situació epidemiològica i ha sol·licitat l’autoconfinament a la ciutadania per a evitar nous contagis.

D’esta forma, les instal·lacions culturals i esportives tancaran les seues portes fins que la situació epidemiològica millore en el municipi del Camp de Túria. El trinquet, el poliesportiu, el gimnàs, la piscina, el pavelló i el Centre Club de Convivència estaran clausurats a partir del 15 de gener.

D’altra banda, la Biblioteca Municipal també estarà tancada, encara que es mantindrà el servei de préstecs de llibres en l’horari habitual. En el camp de futbol, només podran entrenar i jugar sense públic els equips de Tercera Divisió i del Juvenil de Lliga Nacional, ja que es regeixen per la Real Federació Espanyola de Futbol.

Respecte al mercat municipal, es controlarà l’accés per a reduir l’aforament i a l’Ajuntament només s’atendrà la població amb cita prèvia en el telèfon 962710032.

De nou, des del Consistori s’insta a la ciutadania a romandre a casa i únicament eixir per a fer tasques essencials com l’assistència al treball o al col·legi.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*