La sèrie valenciana L’Alqueria Blanca es grava íntegrament a Bunyol

Post també disponible en: Castellano

Els decorats interiors estan muntats en unes naus industrials de la localitat. Els exteriors seran gravats en el Barri Sant Rafael i en zones emblemàtiques del municipi com el Passeig Sant Lluís, el Molí Galán o el Castillo

Juncal Carrascosa, alcaldessa de Bunyol, ha donat a conéixer els veïns i veïnes, que la sèrie valenciana d’À Punt, serà gravada íntegrament en esta localitat. Concretament va avançar que des de fa uns mesos la productora va començar els treballs en unes naus del Polígon de la Carretera Godelleta.

Ací, en eixes naus, a través de Buinsa, s’ha treballat amb empreses del municipi per a la posada al punt de decorats, sets de rodatges, menjadors, zones de maquillatge i vestuari per a condicionar totalment estes naus a les seues necessitats. Ara ja ha arrancat el rodatge. Inclús hi ha veïns de la localitat treballant en esta sèrie.

Però també en este municipi es gravaran tots els exteriors. Demà divendres 15 de gener arrancaran en el Barri Sant Rafael, una zona molt pròxima a les naus en què estan els decorats interiors. Ací serà pràcticament en la seua totalitat on es gravaran els exteriors, però també hi haurà gravacions dels increïbles paratges naturals i patrimoni històric com el Passeig de Sant Lluís, el Molí Galán o el Castell de Bunyol.

La primer edil bunyolense es va mostrar molt orgullosa de que esta sèrie de producció valenciana siga gravada en el municipi “ya que suposarà un aparador al món del nostre excel·lent patrimoni natural i cultural”. Carrascosa va comptar que en les seues reunions amb part de l’equip de producció, estos es van mostrar molt satisfets de trobar un municipi tan pròxim a València que compte amb tot el que tracten de recrear en esta sèrie: cultura, història, paratges i gastronomia autòctona valenciana.

Les anteriors temporades de L’Alqueria Blanca, emesa per Canal 9, es gravaven en la Ciutat de la Llum d’Alacant, i també en un municipi d’eixa província. “Ara que tot es fa ací, a Bunyol, és més fàcil per a tot l’equip per la seua proximitat amb València i per les característiques idònies amb les quals compta esta localitat, suficients per a no necessitar gravar en altres enclaus”, va finalitzar l’alcaldessa.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*