Oberta la inscripció de l’Escola d’Estiu de Xest 2021

Post també disponible en: Castellano

Des de les regidories d’Educació i Sanitat s’ha organitzat una nova edició de l’Escola d’Estiu de Cheste seguint amb tots els protocols de seguretat i higiene que marquen les autoritats sanitàries. L’empresa local Tempssport serà l’encarregada del seu desenvolupament, sota el títol Herois i Heroïnes que són Història.

“La pandèmia encara no ha acabat i per això hem de continuar mantenint moltes de les mesures extraordinàries que ja es van prendre l’any passat; això comporta un esforç organitzatiu i pressupostari per part de l’equip de govern, però pensem que és molt important oferir aquesta activitat perquè els xiquets i xiquetes gaudisquen i aprenguen i perquè les famílies puguen conciliar millor”, ha declarat la regidora d’Educació i Sanitat, Mª Ángeles Llorente.

Informació pràctica

L’Escola d’Estiu es desenvoluparà durant el mes de juliol en horari de dilluns a divendres, de 9.30 a 13.30, i tindrà lloc en els col·legis CEIP Francisco Giner dels Rius i CEIP Ana Lluch. Podrà inscriure’s l’alumnat matriculat en el curs escolar 2020-2021 d’Infantil (2, 3, 4 i 5 anys) i Primària (de 1r a 6é). Les sol·licituds podran realitzar-se del 9 al 25 de juny, fins a les 14.00 i el preu serà de 60 euros. La confirmació de les places serà per rigorós ordre d’inscripció.

Segons la normativa sanitària actual que regula les activitats d’oci i temps lliure, les places estan limitades a 240, ja que en cada aula només pot haver-hi 10 xiquets i xiquetes per monitor o monitora.

El dossier informatiu amb els protocols de seguretat i les instruccions per a realitzar la matrícula està disponible en la web municipal, al costat del díptic amb els formularis d’inscripció i la declaració de responsable.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*