Vilamarxant suspén les classes del divendres per l’alerta taronja decretada pel Centre d’Emergències

Ajuntament de Vilamarxant.
Ajuntament de Vilamarxant.

Post també disponible en: Castellano

Ajuntament de Vilamarxant.
Ajuntament de Vilamarxant.

L’alcalde Jesús Montesinos fa efectiva la suspensió de l’activitat escolar tres una resolució signada hui

L’Ajuntament de Vilamarxant ha decidit suspendre les classes de demà, divendres 19 d’octubre, en els centres escolars del municipi com a conseqüència de l’alerta taronja decretada pel Centre d’Emergències de la Generalitat Valenciana.

El risc existent per les fortes pluges que s’esperen en les pròximes hores ha fet precís que el consistori suspenga les activitats escolars durant tota la jornada del divendres.

L’alcalde Jesús Montesinos, única persona amb capacitat per a la suspensió de l’activitat escolar, ha dut a terme aquesta determinació després de coordinar-se amb els equips directius dels centres i contactar amb el Centre d’Emergències de la Generalitat i la Conselleria d’Educació.

D’aquesta forma, se suspenen les classes en el CEI Horta Major, CEIP La Pea, San Fransciso i Santo Domingo, L’Escola Infantil Municipal i el Centre de Persones Adultes de Vilamarxant.

El risc per les pluges torrencials desaconsella l’ús del transport en els diferents serveis públics, ja que molts dels alumnes viuen en urbanitzacions fora del nucli de la localitat.

Jesús Montesinos, alcalde de l’Ajuntament de Vilamarxant, va explicar que s’ha pres la millor decisió per la seguretat dels més de mil escolars que acudeixen diàriament als seus centres.

“Hem cregut convenient suspendre les classes en Vilamaxant davant l’alerta declarada pel Centre d’Emergències davant la intranquil·litat dels equips docents. Com no pot ser d’una altra forma, hem de garantir la seguretat de tots els alumnes i treballadors dels centres escolars a la vista de les adverses condicions meteorològiques que s’aveïnen”, va indicar l’edil.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*