Virgen de la Esperanza de Xest, Tierno Galván de Godelleta i Pintor Sorolla de Iàtova, els “Coles més saludables”

Post també disponible en: Castellano

L’Hospital de Manises ha lliurat els guardons a el “Cole més saludable”, un concurs en què han participat centres educatius de tot el Departament i el seu objectiu era premiar el col·legi que amb més interès i perseverança hagi promogut les bones pràctiques saludables durant el curs escolar de 2018-2019 a través del esport i d’una alimentació saludable.
 
El primer premi, dotat amb 2.000 euros, ha recaigut en el CEE Mare de Déu de l’Esperança de Xest el guardó ha estat recollit per la seva directora Magda Camps, de la mà de la regidora de Sanitat, Mª Ángeles Llorente. Els accèssits, amb un valor de 1.000 euros cadascun, han estat per al CEIP Pintor Sorolla de Yátova, rebut per la directora de centre Enilde García i lliurat per l’alcalde de Yátova, Miguel Tórtola, i per al CEIP Tierno Galván de Godelleta, recollit per la seva directora Eva Igual i lliurat per l’alcaldessa de Godelleta, Silvia Lòpez i Mercedes Fernández.
 
Tots els centres premiats han rebut un xec amb el qual podran adquirir material esportiu acord a les seves necessitats. El concurs el “Cole més saludable” pretén fomentar accions que entre els seus objectius bàsics impulsin la prevenció de el sedentarisme i l’obesitat, a través d’l’impuls d’iniciatives basades en l’adopció d’una dieta equilibrada i saludable i la pràctica regular d’activitat física.
 
Mercedes Fernández ha destacat “el compromís de la comunitat educativa amb la promoció d’hàbits de vida saludables que fomentin la pràctica d’exercici físic o l’alimentació equilibrada entre els més joves per prevenir sobre malalties associades a l’obesitat o el sedentarisme. L’educació és un pilar fonamental per a generar uns hàbits que millorin la nostra qualitat de vida i la nostra salut “.
 
Hèctor Catalá, campió de el Món de Paratriatló el 2019 i amb plaça per competir en les Olimpíades de Tòquio 2020, va néixer amb una malaltia molt rara: Malaltia de Best que afecta la visió. Gràcies a l’esforç, esperit de superació i hàbits saludables s’ha convertit en un esportista d’elit. El campió de l’Món de Paratriatló ha explicat als alumnes la seva història de superació que l’han convertit en un esportista professional, situat entre els millors de l’món i que ha assegurat la seva participació en els Jocs Paralímpics de Tòquio 2020, primera vegada que la Comunitat Valenciana comptarà amb un triatleta en aquesta cita històrica.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*