Vuit cellers de la DO Utiel-Requena estaran en la fira Foodex Japan

Post també disponible en: Castellano

La Denominació d’Origen Utiel-Requena participarà amb vuit dels seus cellers en Foodex al Japó, el més important saló internacional del sector agroalimentari que se celebra al país i en tot el sud-est asiàtic. La fira tindrà lloc a Tòquio, entre els dies 8 i 11 de març.
Els vuit cellers de la Denominació d’Origen d’Utiel-Requena que participaran en la fira són BVC, Coviñas, Barraques Carrascal, De Moya, Domini de la Vega, Faustino Rivero Ulecia, Finca Sant Blas, i Vera de Estenas.
Aquest important saló internacional del menjar i la beguda es convertirà durant quatre dies en un important aparador per a promocionar els vins de la DO Utiel-Requena en el mercat Foodex Japan, com ja van fer aquest any, amb dos tastos autoritzats.

Tastes de vi Boval a Tòquio

Els tastes dels vins de la DO se celebraran el 9 de març, la primera a les 13horas i la segona a les 14.30 i duraran 1 hora cadascuna.
En Foodex el Japó es catarà un sol vi per celler, exclusivament de la varietat Boval, perquè la varietat autòctona sigui l’emblema de les elaboracions de la zona.
El tast serà dirigit per l’ambaixador dels vins de la DO Utiel-Requena al Japó, el senyor Takayuki Kikuchi, i també serà allí la consultora de la DO en el mercat asiàtic i experta en vi, Yoshiko Akehi.
Al tast acudiran 20 professionals del vi i del món de premsa per a donar-li més difusió i cobertura.
Els representants de la Denominació d’Origen Utiel-Requena i els seus cellers se situaran en el Pavelló Espanya, juntament amb la resta de les empreses que acudeixen al saló de la mà de l’Institut de Comerç Exterior, ICEX. Informa, Luis Ibáñez.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*