Utiel, entre els municipis que suspèn les classes aquest dilluns i dimarts

Las carreteras siguen abiertas a pesar de la nieve.

Post també disponible en: Castellano

El complicat estat de la calçada per les plaques de gel suposa un perill per als desplaçaments

A causa de l’onada de fred i l’avís de nivell groc per baixes temperatures establert per l’Agència Estatal de Meteorologia a la nostra zona i tenint en compte les recomanacions de l’112 Comunitat Valenciana per a evitar desplaçaments per la plaques de gel provocades pel temporal de neu, l’Ajuntament d’Utiel comunica que se suspenen les classes als centres educatius del municipi demà, dilluns 11 de gener i el dimarts 12 de gener.

En aquests moments la mobilitat en vies públiques així com el desplaçament per carreteres d’Utiel i comarca és especialment complicat a causa de les plaques de gel provocades pel pas de la borrasca Filomena, de manera que, per tal d’evitar accidents i preservar la seguretat d’alumnes i professors, l’Ajuntament d’Utiel ha decidit suspendre les classes tant demà com el dimarts 12 de gener.

L’Ajuntament d’Utiel recorda a la ciutadania que pot accedir als avisos de riscos i consells davant situacions d’alerta meteorològica com la de gelades a través d’AEMET www.aemet.es i 112 Comunitat Valenciana www.112cv.gva.es. L’actualització de l’estat de les carreteres està disponible en www.dgt.es.

Municipis que no té classe aquest dilluns a València

A la resta de la província de València, fins al moment han estat 12 els ajuntaments que han notificat que aquest dilluns no hi haurà classes: Ademús, Algemesí, Almussafes, Benifaió, Camporrobles, Caudete de les Fonts, Xera, Fuenterrobles, Requena, Sollana, Utiel i Venda de l’Moro. La mesura afecta uns 14.600 alumnes.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*