Vuit renovacions i un juvenil al CD Bunyol per iniciar la temporada 2019-2020

Post també disponible en: Castellano

L’entrenador del Club Esportiu Bunyol, Adrián Ferrandis, i la Junta Directiva «treballen a preu fet aquests dies per tenir tancada la plantilla del primer equip per a la temporada com més aviat millor», segons han informat des del club blanc.

«Dies frenètics els que es viuen en els despatxos de la nostra entitat, amb constants reunions de cara a elaborar el millor equip possible per a la temporada que ve». En aquest sentit, tant l’entrenador com la Junta Directiva han acordat que la plantilla del proper curs «s’ha d’elaborar en base a un concepte clau: compromís. D’aquesta manera, només es va a comptar amb jugadors que es mostrin totalment compromesos i il·lusionats amb el projecte ».

«Sota aquestes premisses, sumades evidentment a criteris tècnics i esportius, s’ha decidit la renovació de fins a vuit jugadors del primer equip. Així, els porters Kiko Moreno i Javier Gil, els defenses Edu, Gonza i Lara, els migcampistes Mario i Maxi i el davanter Aaron, seguiran vestint de blanc la temporada que ve ».

«A més, una gran promesa de les nostres categories inferiors com Eyder s’incorpora definitivament al primer equip després d’acabar el seu cicle com a juvenil. Tot i que acaba ara la seva etapa formativa, recordem que, durant les dues últimes temporades, Eyder ha tingut nombroses presències com a jugador del primer equip, tant a Tercera Divisió com a Preferent », han finalitzat des del Club Esportiu Bunyol.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*