Xest commemora el Dia Mundial de l’Educació Ambiental presentant la imatge “Cheste Verde”

Post també disponible en: Castellano

Cheste Verde és una nova marca que definix l’aposta del municipi per l’atenció del Medi Ambient

La regidoria de Medi Ambient presenta la seua nova marca Xest Verd coincidint amb la celebració del Dia Mundial de l’Educació Ambiental, hui, 26 de gener. La creació d’aquesta nova imatge respon a les iniciatives municipals que s’estan duent a terme per protegir el Medi Ambient, que giren al voltant de tres eixos: adequació d’espais verds a la localitat, l’educació ambiental i la conscienciació ciutadana.

“L’educació ambiental és vital per a les futures generacions. Hem de emmotllar al que necessita el Planeta, encaminar-nos cap a una agricultura sostenible, reduint l’ús de químics per poder preservar la pol·linització de les abelles i afavorint l’augment de les poblacions d’aus insectívores, ratpenats i insectes, que són grans aliats per acabar amb les plagues dels cultius, per exemple”, ha assenyalat el regidor de Medi Ambient, David Pujals.

Dia de l’Arbre

Des de la regidoria de Medi Ambient ja està preparant la celebració del Dia de l’Arbre, que contemplarà per segon any consecutiu activitats per als centres educatius de Xest amb l’objectiu de conscienciar sobre la importància dels arbres.

“Des de l’any passat vam decidir donar-li un enfocament més profund a les activitats del Dia de l’Arbre, que fos més enllà de fer una plantació; volem conscienciar sobre el que li costa a un arbre créixer i l’important que és la implicació ciutadana en la seua cura i en el de la natura en el seu conjunt; hem de frenar la contaminació i les tales massives que estan tenint efectes climatològics adversos com tempestes, vents i sequeres extrems”, ha apuntat Pujals.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*