Xest Inusual conclou la seua tercera edició amb un augment de públic

Post també disponible en: Castellano

Després de dues intenses setmanes en les quals les arts escèniques d’avantguarda han recorregut i habitat els espais més singulars, el Festival Xest Inusual va posar punt final a la seua tercera edició amb un augment considerable de públic. 

La cita, que s’ha convertit en un revulsiu social a la comarca de la Foia de Bunyol pel seu impuls per a dinamitzar el panorama cultural i posar en valor la riquesa patrimonial, va aconseguir atraure aquest juliol a prop de 2.000 espectadors.

El balanç del festival “és molt positiu”, explica el seu director artístic Manuel Puchades, en una edició que ha estat “marcada per la varietat i qualitat dels espectacles, així com pel gran acolliment, lliurament i participació del públic, que ha superat a la de l’any passat quant a nombre d’espectadors”. Prop de “2.000 persones ens han acompanyat aquest juliol seduïdes per la creativitat i màgia d’una programació que s’ha desenvolupat en espais tan particulars com els aparadors dels comerços, els balcons de les cases o espais que formen part de la idiosincràsia de Xest com un magatzem de garrofes, lloc en el qual inaugurem el festival”. 

Des de la regidoria de Joventut, Festes, Igualtat i Participació Ciutadana de Xest, el seu regidor Raúl Mota López assenyala que “estem molt contents i orgullosos amb el desenvolupament del festival, que cada edició pren major repercussió i força, i continuarem fomentant aquest tipus de propostes que mostren les arts escèniques traient-les dels espais usuals de representació per a portar-les a altres espais i fer-les més atractives i participatives”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*