Xest nominat com a ‘Ajuntament Solidari’ dels Premis Referent 2020 de l’Associació Anasbabi Ciliopatías

Post també disponible en: Castellano

Les candidatures es poden votar en la web http://www.anasbabiciliopatias.es/premios fins al 15 d’agost

L’Ajuntament de Cheste ha rebut la nominació a ‘Ajuntament Solidari’ dels Premis Referent 2020 que convoca l’Associació Anasbabi Ciliopatías, una entitat sense ànim de lucre dedicada a l’atenció de persones afectades per Malalties Rares centrades en les Ciliopatías.

Cheste està nominat al costat dels Ajuntament de Rúa i El Vaixell de Valdeorras, tots dos de la província d’Orense (Galícia), per l’organització d’activitats solidàries per a visibilitzar les Malalties Rares. Entre les candidatures també figura la chestana Noah Higón Bellver, que opta al premi de ‘Millor divulgadora’, per la seua labor de conscienciació social a través de la seua experiència personal en les xarxes socials Twitter i Instagram. Les votacions són públiques i es poden realitzar fins al 15 d’agost en la web http://www.anasbabiciliopatias.es/premios.

“És important que les administracions s’impliquen i col·laboren per a impulsar la investigació de les Malalties Rares. Des de la regidoria de Sanitat agraïm aquesta nominació que reconeix el treball que hem realitzat a Cheste per a reivindicar que hi haja més investigació i per a recaptar fons i visibilitzar les Malalties Rares”, ha declarat la regidora, Mª Ángeles Llorente. “Per part nostra continuarem treballant en aquesta línia donant suport a aquest tipus de causes”.

Des de la regidoria de Sanitat s’han promogut, durant els últims anys, xarrades i tallers per a sensibilitzar a la població sobre les Malalties Rares i s’han organitzat jornades informatives en els centres escolars i per a la ciutadania en general, en col·laboració amb la Federació Espanyola de Malalties Rares, l’Institut d’Investigació Sanitària La Fe i l’associacions Res és impossible, Mirades que parlen i Per Ells. Igualment, des de fa diversos anys se celebren en el municipi activitats solidàries per a visibilitzar la causa i recaptar fons per a la investigació, com un mercat ambulant escolar en el qual s’impliquen tots els centres educatius de la localitat o la celebració del Dia Mundial de les Malalties Rares.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*