Xest obri la inscripció de l’Escola de Pasqua 2022

Post també disponible en: Castellano

Les sol·licituds podran tramitar-se des de demà, 25 de març, fins a l’11 d’abril

La regidoria d’Educació ha organitzat una nova edició de l’Escola de Pasqua de Xest destinada a alumnat d’Infantil i Primària, amb un protocol Covid-19 que atén les indicacions sanitàries. El termini d’inscripció s’obri demà, 25 de març, i podrà realitzar-se fins a l’11 d’abril, a l’ajuntament, en horari d’atenció al públic.

L’Escola de Pasqua es desenvoluparà del 19 al 22 d’abril en horari de 9.30 a 13.30 hores i tindrà lloc en el CEIP Vicente Blasco Ibáñez. El preu de l’activitat és de 30 euros, que hauran d’abonar-se a través de la seu electrònica, en l’apartat d’Autoliquidacions. 

Per a les persones que troben dificultats en realitzar el tràmit d’inscripció s’ha habilitat un telèfon d’atenció i suport, disponible en horari d’atenció al públic: 661 732 212. A més, la regidoria d’Educació ha editat una guia amb tota la informació sobre l’Escola de Pasqua 2022 on també es recull el procediment per a realitzar la inscripció. La guia està disponible per a la seua consulta en la web municipal, cheste.es, en format digital; i es repartirà en els centres educatius d’educació Infantil i Primària, de manera impresa. 

Organització i protocol

L’alumnat de l’escola s’organitzarà per edats escolars i en grups de 10 o de 15 persones, segons el nivell. Els xiquets i les xiquetes hauran d’assistir amb màscara al recinte escolar, on se’ls prendrà la temperatura a l’entrada, i hauran d’higienitzar-se les mans. El primer dia hauran de portar al centre material escolar bàsic, que romandrà a l’escola durant els dies en què es realitze l’activitat, i hauran d’acudir diàriament amb una motxilla proveïda de botella d’aigua i esmorzar.

Les entrades i eixides es realitzaran respectant els senyals del centre; a l’eixida, les famílies hauran de presentar el carnet de recollida que facilitarà l’organització. D’altra banda, les famílies es comprometran a complir els protocols a través d’una declaració de responsable que hauran d’emplenar i signar al costat de la sol·licitud de participació. Mitjançant la signatura d’aquest document accepten les condicions i donen consentiment de participació dels i les menors en les diferents activitats que es realitzen a l’escola, assumint el compliment de les mesures sanitàries i d’higiene.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*