El PRyA mostra el seu suport més absolut a les escoles infantils de Requena i Sant Antoni

Post també disponible en: Castellano

Des del Partit de Requena i Llogarets volen expressar amb aquest comunicat el seu suport més absolut a les escoles infantils de Requena i Sant Antoni.

“La posició de la nostra formació és contrària a l’obertura d’aules per a xiquets de 2-3 anys en els col·legis Serrano Clavero i Lucio Gil Fagoaga, perquè aquest servei està plenament cobert per les escoles infantils municipals, per la qual cosa no té sentit augmentar l’oferta de places amb aquestes noves aules”, han manifestat des del PRyA. 
“És insensat anar a un augment de places amb noves aules en col·legis públics que provocarien el tancament de les nostres quatre escoles infantils per ser inviables econòmicament i més fins i tot, quan a partir de l’any que ve seran totes gratuïtes. El que s’ha dit, no té sentit”. 
“A més de la seua implantació ja a Requena i Sant Antoni, el tracte directe, personalitzat i de qualitat que aquestes escoles infantils i els seus educadors ofereixen als xiquets és immillorable, a més de tot això, la valoració de les famílies usuàries d’aquests centres és més que positiva, per tant i sota l’opinió del PRyA, s’ha de fer marxa enrere en la decisió de sol·licitar l’obertura d’aquestes dues noves aules”.
“Encara que des del PRyA estem radicalment en contra de l’obertura d’aquestes aules en els col·legis públics de Requena, estem totalment a favor que s’òbriguen en els col·legis de Camp Arcís, Els Isidros, Els Pedrones i Xera, perquè en aqueixes poblacions manquen d’escoles infantils i aquest servei és inexistent, per la qual cosa té sentit i és molt necessària l’obertura d’aules de 2-3 anys per a cobrir la demanda”.
“Des del Partit de Requena i Llogarets creiem que des de l’Ajuntament hem de vetlar pels interessos del nostre municipi i dels seus veïns i, en aquest cas, hem de fer tot el que siga a la nostra mà per a evitar el tancament de les nostres escoles infantils”. 
“Així mateix, des de la nostra formació ens posem a la disposició de les escoles infantils de Requena i Sant Antoni per a ajudar-los en tot el que siga a la nostra mà. Per tot l’anteriorment exposat, des del PRyA emplacem al Consell Escolar Municipal a rebutjar l’obertura de les aules de 2-3 anys en els col·legis públics Serrano Clavero i Lucio Gil Fagoaga per estar cobert el servei amb les escoles infantils de Requena i Sant Antoni i a admetre les del CRA El Teix per mancar d’aquest servei en els nostres llogarets”, han finalitzat.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*