Dos guàrdies civils salven la vida d’un home, d’avançada edat, en un incendi a Utiel

Post també disponible en: Castellano

Els agents van visualitzar a un home, de 88 anys d’edat, que demanava socors a crits, des de la segona planta, ja que les flames l’estaven acorralant

Un dels guàrdies civils, va prendre la decisió de carregar a la víctima sobre els seus muscles, mentre l’altre agent hi hauria camí entre el foc

La víctima i els agents van haver de ser atesos pels serveis sanitaris

Dos components de la Guàrdia Civil d’Utiel van evacuar a un home, d’avançada edat, d’un habitatge incendiat en el municipi en visualitzar que demanava ajuda des de la segona planta.
El passat dia 23 de gener, les 17.20 hores, la Guàrdia Civil d’Utiel va rebre un avís per un incendi en un habitatge de la localitat. En arribar al lloc dels fets, juntament amb components del Cos de la Policia Local d’Utiel, van observar com eixia fum per les finestres d’una casa. A més, també van visualitzar a un home, de 88 anys d’edat, que demanava socors a crits, des de la segona planta, ja que les flames l’estaven acorralant.
Els dos agents de la Guàrdia Civil, en ser conscients que encara no havien arribat els bombers, van accedir a l’interior del domicili i van localitzar a la víctima. Entre el fum i les flames, van aconseguir adonar-se que l’home, tenia una edat avançada i una mobilitat molt reduïda, per la qual cosa un dels membres del Cos, va prendre la decisió de carregar a la víctima sobre els seus muscles, mentre l’altre agent hi hauria camí entre el foc.
Una vegada que van aconseguir evacuar a l’home de la casa, va ser atés pels serveis mèdics, que, en aqueix instant, ja estaven en la via pública juntament amb els bombers.
Els agents van haver de ser traslladats a un centre hospitalari per una intoxicació lleu de fum.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*