Fallece la primera alcaldesa de Requena, Mercedes Peris

Post també disponible en: Castellano

Des del Partit de Requena i Llogarets (PRyA) han lamentat la defunció de Mercedes Peris, “una figura clau en la política de Requena que va exercir nombroses responsabilitats d’una manera brillant”, com han explicat.

“La defunció de Mercedes Perís deixa a Requena un gran buit en el puzle que hem construït a Requena des dels començaments de la democràcia fins al dia d’avui. Mercedes ha posat moltes peces d’aquest puzle, sense les quals avui Requena no seria ni molt menys el que és”.

Mercedes Peris Chanzá va ser la primera dona que va ocupar el càrrec d’alcaldessa de Requena, el 14 de febrer de 1984, succeint a Tomás Berlanga. Va ser alcaldessa 7 mesos, i regidora tant en el govern com en l’oposició des de 1979 a 2003, dedicant 24 anys de la seva vida a ajudar en la gestió del municipi, compaginant-lo amb el seu ofici d’Infermera Cap de l’Hospital de Requena.

Entre les seues importants gestions hem de destacar que va ser l’encarregada d’efectuar a Madrid la gestió perquè es pogués establir a Requena l’Hospital Comarcal.

Mercedes va ser nomenada filla adoptiva de Requena, doncs, encara que no va néixer aquí, el seu cor ha estat requenense fins a la fi.

Els que han conegut a Mercedes són conscients que va ser una dona excepcional, amb un gran esperit de treball i d’ajuda cap als altres. Requena perd una gran dona a la qual li devem molt, una persona irrepetible.

“Mercedes, gràcies pel que has fet per la teva Requena, gràcies per haver estat així, sempre et recordarem. Sabem que des del Cel continuaràs treballant pels teus, pel teu Requena. Des del Partit de Requena i Llogarets volem transmetre el nostre més sentit condol a la seva família, amics i afins. Descansa en pau, alcaldessa”, han finalitzat des del PRyA.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*