L’Ajuntament posa en marxa “Benaguasil juga”, un programa amb activitats d’oci infantil i juvenil

Post també disponible en: Castellano

Arrenca el 18 de febrer en el Centre de la Joventut i s’anirà desenvolupant en diferents espais públics al llarg dels mesos.

El programa s’emmarca en el Pla Corresponsables com una de les mesures per a facilitar la conciliació familiar i laboral.

L’Ajuntament de Benaguasil posa en marxa el programa “Benaguasil Juga”, una iniciativa que donarà cabuda a les tardes d’oci i temps lliure dels més petits i que facilitarà la corresponsabilitat en les famílies amb fills i filles fins a 14 anys.

El programa donarà inici el divendres 18 de febrer en el Centre de la Joventut amb dues línies d’actuació. D’una banda, l’obertura d’una Ludoteca Municipal l’objectiu de la qual és donar cobertura a les necessitats de corresponsabilitat familiar, de dilluns a divendres en horari de 17 a 20 hores i els dissabtes de 10h a 13h en el Centre de la Joventut, així com en les tardes dels divendres tallers i activitats dinàmiques dissenyades per a afavorir la creativitat, capacitat imaginativa, etc, dels nens. I per l’altre, els dissabtes en horari de 10h a 13h els menors podran gaudir d’una jornada tematizada de diversió cada setmana, com a màgia, circ, ciència, cuina, etc.

Les activitats, que s’emmarquen dins del Pla Corresponsables posat en marxa pel Ministeri d’Igualtat, estan obertes a la participació de les i els menors que ho desitgin, seran gratuïtes i en la seva gran majoria no és necessari inscriure’s prèviament.

Amb aquesta iniciativa l’Ajuntament ajuda a les famílies amb filles i fills de fins a 14 anys en les seves necessitats de conciliació i ofereix als nens i nenes activitats lúdiques adaptades a les seves necessitats i en les quals a més de divertir-se i passar-ho bé es relacionin amb altres nens.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*