CCOO celebra una assemblea informativa a Requena sobre els canvis en el sistema de pensions públiques

Post també disponible en: Castellano

Dijous que ve, 24 de Febrer, a les 18,30 h a Requena en l’Espai Cultural Feliciano A. Yeves se celebrarà l’assemblea informativa sobre l’acord de Pensions

Després de l’acord signat fa uns mesos entre el Govern i els Agents Socials, Comissions Obreres vol explicar al conjunt dels treballadors com els afectarà la seua pensió futura aquest canvi en la configuració del sistema i els aspectes més rellevants, com la revaloració, la sostenibilitat i els nous drets. A més de la derogació dels aspectes més lesius de la reforma que es va realitzar en 2013. 

En la jornada intervindran Esther Alba, secretària general de CCOO Comarques d’Interior, Ana Belén Montero, secretària de Polítiques Públiques i Protecció Social de CCOOPV; i Ricardo Almuni, coordinador de Pensionistes de CCOO Comarques d’Interior.

L’acte arriba aquesta vegada a la Comarca d’Utiel-Requena. Tindrà lloc dijous que ve 24 de Febrer a les 18.30 a Requena en l’Espai Cultural Feliciano A. Yeves (Av. Raval 9 (Pati Mercat)); i estarà destinat per a totes aquelles persones que vulguen informar-se sobre el present i futur de les Pensions Públiques.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*