Xest publica el llistat provisional de persones admeses en la bossa per a pal·liar la desocupació ocasionat per la crisi de la Covid-19

Post també disponible en: Castellano

L’Ajuntament ha publicat al tauler d’anuncis de la seu electrònica la resolució d’alcaldia en la qual es recull el llistat provisional de persones admeses i excloses de la borsa creada per pal·liar l’augment de la desocupació a Xest causa de la crisi sanitària ocasionada per la pandèmia COVID-19.

Aquesta borsa s’emmarca dins de el Pla Reactiva Xest, acordat per tots els grups polítics amb representació en el ple de l’Ajuntament el passat 8 de juny i preveu la contractació temporal de persones aturades, durant 6 mesos i a jornada completa.

En total s’han presentat 33 persones, de les quals 30 han estat admeses, tal com s’informa en la resolució publicada a la seu electrònica. El període de reclamacions o esmenes estarà obert durant 10 dies i passat aquest termini es dictarà la resolució definitiva de persones admeses i excloses. “Un cop tinguem el llistat definitiu es realitzarà una prova pràctica relacionada amb l’àmbit laboral a què s’ha presentat cada candidat o candidata i després començarà a treballar el primer grup, que serà d’unes 15 persones”, ha explicat el regidor d’Ocupació, José Vicente Guijarro.

Els perfils professionals que s’han presentat són operari / a de serveis múltiples, peó de serveis, peó de jardineria, peó de neteja, auxiliar d’administració i administratiu / a. “La nostra idea és que les persones que comencen a treballar ho facen el més aviat possible, si pot ser al mes d’agost”, afirma el regidor. “D’altra banda, aviat es reobrirà la borsa d’emergència social, donant opció a noves inscripcions. Aquesta borsa funcionarà normalment i de forma paral·lela a la creada per pal·liar la desocupació ocasionat per la COVID-19 “.

La resolució es pot consultar a la seu electrònica: https://cheste.sedelectronica.es/, a la secció “Tauler d’anuncis” (Resolució 2020-1232).

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*