Joventut Utiel llança dos cursos gratuïts sobre tècniques de recerca d’ocupació

Post també disponible en: Castellano

La formació online està dirigida a jóvens de 16 a 30 anys i es realitzarà del 27 al 29 de juliol

La Regidoria de Joventut d’Utiel ha llançat una línia de formació gratuïta en línia adreçada a joves que estiguen interessats a conèixer tècniques que milloren la recerca activa d’ocupació.

En concret el programa inclou dos cursos en línia totalment gratuïts a realitzar de l’27 a el 29 de juliol en horari de vesprada de 17 a 19 hores

  • Orientació en la recerca d’ocupació: 27 i 29 de juliol
  • Com elaborar un currículum en línia: 28 de juliol

Requisits

Tots dos cursos estan dirigits a joves empadronats al municipi d’entre 16 i 30 anys que estiguen interessats a descobrir tècniques relacionades amb l’orientació en la recerca activa d’ocupació.

A través d’aquestes sessions formatives els alumnes adquiriran coneixements sobre línies dirigides a millorar el perfil professional, l’accés a processos de selecció i la inserció en el mercat laboral.

Inscripció

Els interessats a beneficiar-se d’aquest programa formatiu gratuït poden inscriure enviant un mail a juventud@utiel.es adjuntant la fitxa d’inscripció que trobaran al web de l’Ajuntament d’Utiel www.utiel.es.

El període d’inscripció està obert fins al 24 de juliol i les places són limitades.

Per a més informació poden contactar amb l’Oficina de Joventut d’Utiel en horari de dilluns a divendres de 9 a 14 hores cridant al 637 83 83 46 o via WhatsApp al 687.644.404.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*