Ximo Puig apadrina en un acte a Xiva als alcaldables del PSPV-PSOE en La Foia de Bunyol-Xiva

Post també disponible en: Castellano

Les candidatures del PSPV-PSOE de La Foia de Bunyol-Xiva han estat abrigallades aquest dissabte a Xiva pel President de la Generalitat Valenciana i secretari general del PSPV-PSOE, Ximo Puig, durant la seua participació en l’acte de la gira “En totes les places”.

Ximo Puig ha posat en valor la comarca de La Foia de Bunyol-Xiva com “un gran referent en la reindustrialització de la Comunitat Valenciana” apel·lant al fet que en aquestes eleccions “cal decidir entre Gürtel o Volkswagen, Gürtel o Ford, Gürtel o reindustrialització”.

Ximo Puig, que ha participat en l’acte al costat dels candidats del PSPV-PSOE a les alcaldies de Xiva i Bunyol, així com els alcaldes d’Alboraig, Xest, Godelleta, Setaigües i Iàtova, ha destacat que la Comunitat Valenciana era “el paradigma de la corrupció i l’atur, ara, 8 anys després, malgrat la pandèmia, la inflació, malgrat tot, s’han creat 420.000 llocs de treball més, i estem en rècord de xifres d’afiliació a la Seguretat Social”. Segons el president de la Generalitat, “tots els indicadors són millors, encara que som conscients de les dificultats de moltes famílies i persones, sent l’única comunitat que ha posat en marxa el bo de la cistella de la compra per a ajudar-les”. 

Ximo Puig també ha destacat les polítiques de millora del sistema sanitari publique, incidint en la reversió del Departament de Salut de Manises, avançant que en unes setmanes se signaran les clàusules per a la seua reversió: “El departament de salut de Manises es va a desprivatizar i es millorarà, amb més personal per a enfortir el pilar bàsic que és la sanitat pública potent i vigorosa”, tal com ha assegurat. En aquest sentit, respecte als municipis, ha recordat que s’ha creat “el Fons de Cooperació Local i s’ha dotat de pressupost perquè els ajuntaments puguen decidir en què invertir”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*