L’Ajuntament de Turís presenta el Pla Municipal de Joventut

Un moment del acte al teatre Ideal de Turís.
Un moment del acte al teatre Ideal de Turís.
Un moment del acte al teatre Ideal de Turís.
Un moment del acte al teatre Ideal de Turís.

Recentment s’ha realitzat la presentació oficial del Pla Municipal de Joventut de Turís al Teatre Ideal de la localitat.

La coordinadora del pla, Carla Furió, ha explicat als presents els aspectes tècnics del mateix i com està enfocat bàsicament a arreplegar les inquietuds i suggeriments de la joventut per a plasmar-ho en les diferents activitats i iniciatives des de diversos àmbits com poden ser l’habitatge, l’oci i temps lliure.

El regidor de Joventut, Iván Picó, ha comentat que el pla va dirigit a joves d’entre 12 i 32 anys “encara que per a implantar-ho necessitem la vostra implicació”. Realment en el disseny del Pla Municipal de Joventut s’ha treballat “durant un any a través de xarrades, cursos, tallers i concursos a més de disposar d’un punt d’informació juvenil en l’institut on pot consultar-se tota la informació referent a les activitats que ofereixen per a joventut l’IVAG, la Diputació i l’Ajuntament”.

“A més estem condicionant un centre de joventut en l’edifici per a les associacions que estem acabant de reformar en l’antic centre de salut”, va afegir Picó.

Junt amb Iván Picó, la resta de regidors també s’ha posat al servei dels joves per a escoltar els seus sugeriments, i ha anunciat altres iniciatives com el nou canal d’Instagram de l’Ajuntament o els concursos de logos del punt d’informació juvenil, que ha guanyat Noelia Benito González; i de la imatge que il·lustrarà la campanya contra la violència masclista del pròxim any, obra de Ricardo Piqueres Jurado.

L’Alcalde, Eugenio Fortaña, ha animat als joves presents “perquè açò es tracta només de l’inici. Açò és un projecte ambiciós de cara al desenvolupament de la joventut del poble en àmbits tan importants com el laboral, educatiu, cultural, d’oci, vida saludable, … Des de l’Ajuntament estem intentant posar tot tipus d’eines i una variada oferta a la vostra disposició. Ara queda el més important que és que vosaltres vos impliqueu”.

En eixe sentit Picó ha aprofitat l’oportunitat per a agrair als joves que treballen com corresponsals en l’institut coordinant les activitats del punt d’informació juvenil: Alfonso Cabells, Adrián oms, Yéssica Campos, Andrea Luján, Nerea Ruiz, Pablo Lledó, Candela Llorens, Luís Palmero, Celeste Ballester, Iván Teruel, Ana López, Tomás Ore, Paula López, Daniel Soriano, Maria Miquel, Gustavo Iborra, Mar Palmero, Vicent Torrelles, Caty Giménez i Marcos Aragó.

 

 

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.


*