El conseller d’Economia Sostenible es reuneix amb l’alcalde d’Alzira per a tractar qüestions energètiques i industrials

El conseller amb els responsables municipals d'Alzira.
El conseller amb els responsables municipals d'Alzira.
El conseller amb els responsables municipals d'Alzira.
El conseller amb els responsables municipals d'Alzira.

El conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, ha mantingut hui dilluns una reunió de treball amb l’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, amb el regidor d’Hisenda i Joventut, Albert Furió, i la regidora de Seguretat i Planificació Urbanística, Sara Garés.

En la trobada s’han abordat les inquietuds i problemàtiques de la ciutat com l’electrificació de la urbanització El Respirall, que es troba a la part alta de la localitat, i la ubicació de la gasolinera de l’avinguda Luis Suñer, i de les que el conseller s’ha compromés a aportar solucions.

En el cas de l’electrificació de El Respirall, és tracta d’uns problemes que vénen heredats d’anteriors corporacions i determinen la necessitat de donar llum als habitatges. En aquest cas, Climent i l’alcalde han tractat la possibilitat de desbloquejar l’expedient per part de la direcció general d’Indústria i poder electrificar les fases corresponents de la urbanització.

Respecte a la ubicació de la gasolinera de l’avinguda Luis Suñer del centre de la ciutat, cal recordar que es tracta d’una instal·lació tancada que té una problemàtica relacionada amb la descontaminació del sòl, una situació que preocupa a l’actual Ajuntament i que ha rebut també la col·laboració de la Conselleria d’Economia Sostenible.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.


*