El PSPV de Benifaió critica a l’alcaldesa per denegar la col.locació d’un estand al mercat municipal

Delegació del PSPV fent campanya. tc.c

Delegació del PSPV fent campanya. tc.c
Comunicat del PSPV de Benifaió:
El Partit Socialista de Benifaió una de les coses que recordarà sempre d’estes Eleccions Europees 2014 és com EL PARTIT POPULAR de la senyora Arcís ens denega la col·locació d’un estand de campanya al mercat municipal per al repartiment de propaganda i programes electorals, aprofitant-se del seu càrrec d’alcaldessa per fer-ho.
Però aquest matí amb el total convenciment de que actuàvem correctament i exercíem un dret reconegut, tot i que la senyora Alcaldessa de tots els veins de Benifaió ens ho havia denegat, ja que sempre s’ha fet manara qui manara i per tots els partics polítics, els Socialistes de Benifaió i Francesc Signes Nuñez, (gràcies Paco) hem eixit al carrer a parlar amb la gent com sempre ho hem fet i escoltar els seus problemes.
Cap censura ens va frenar per fer política de carrer i al poble i nomes esperem que a les pròximes eleccions municipals l’actitud «CAÑETIL» de la Sra. Amparo Arcis (PP) canvie perquè el PSPV-PSOE DE BENIFAIÓ NO HO VA ACCEPTAR NI A TOLERAR, i mes encara quan hem vist als membres del Partit Popular fer campanya pel mercat.

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.


*